Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Στην Πορτογαλία το πρώτο φιλικό τεστ για την Εθνική

Δημοσιεύθηκε

στις

Με έμφαση στην τακτική και γνωρίζοντας καλά τον αντίπαλο ο Πορτογάλος προπονητής της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου Φερνάντο Σάντος προετοίμασε τους διεθνείς μας για την πρώτη φιλική αναμέτρηση, ενόψει Μουντιάλ, κόντρα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του που θα γίνει στην Λισσαβόνα το Σάββατο στις 21:30 (τηλεοπτική κάλυψη Mega).

Σύμφωνα με τις ενδείξεις οι πρώτοι ένδεκα που θα παραταχθούν κόντρα στην ομάδα της Ιβηρικής θα είναι οι: Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Τζιόλης, Κατσουράνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου.

Αναμένονται αποφάσεις για τον νέο προπονητή

Ανοιχτό παραμένει το θέμα του νέου τεχνικού που θα αναλάβει την Εθνική μας ομάδα μετά το Παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας που ήδη χρειαζόταν να έχει βρεθεί. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Σαρρής έχει έρθει σε επαφή με τέσσερις προπονητές ψάχνοντας αυτόν που θα αναλάβει τα δύσκολα καθήκοντα να πάρει τη θέση των δύο τελευταίων τεχνικών που έχουν θέσει τον πήχη ψηλά με τις επιτυχίες που είχε η ομάδα την προηγούμενη δεκαετία. Οσον αφορά τα ονόματα είναι ο Ολλανδός Μάρτιν Γιόλ, ο Ιταλός Μάρκο Ταρντέλι, ο Ισπανός Χουάντε Ράμος αλλά και ο Κλαούντιο Ρανιέρι  που μόλις έφυγε από τον πάγκο της Μονακό.          

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ