Αθλητισμός
Mια μεγάλη μαραθωνόδρομος στον Αγώνα Δρόμου «Σπύρος Λούης»

Η κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου και η ομάδα της…
Marathon Team Greece by Maria Polyzou, στις 21 Φεβρουαρίου θα συντρέξουν στον 3ο Αγώνα Δρόμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» με την 12χρονη Μαριλένα!
Η Μαριλένα έχει τερματίσει με τον πατέρα της, μαραθωνοδρόμο Βασίλη Γερογιάννη, σε αγώνες δρόμου και Μαραθωνίους αγωνιζόμενη με ειδικό αμαξίδιο! Να σημειωθεί ότι η Μαρία Πολύζου πέρσι έτρεξε και τερμάτισε στον Μαραθώνιο του Ντύσελντορφ για τη Μαριλένα Γερογιάννη και έδωσε το μετάλλιό της και την μπλούζα με την οποία αγωνίστηκε στο κορίτσι!
Επίσης στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας τον Μάιο του 2015 η Μαρία Πολύζου και δρομείς της ομάδας της έτρεξαν μαζί με τη Μαριλένα στον αγώνα των 5 χλμ.
Αυτό θα συμβεί και στον αγώνα «Σπύρος Λούης» στο Μαρούσι και η Μαρία Πολύζου με την ομάδα της στέλνουν ηχηρό μήνυμα προς όλους!
«Ελάτε όλοι μαζί να αγκαλιάσουμε την Μαριλένα και να τρέξουμε με τη Μαριλένα!»
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ