Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος στα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο στα παιδιά που φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου, με την καθοριστική συνδρομή των εθελοντών οδοντιάτρων της πόλης.
Ο οδοντιατρικός έλεγχος διενεργείται κάθε χρόνο την τελευταία δεκαετία με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, στο πλαίσιο των προγραμμάτων ενημέρωσης και πρόληψης που έχουν καθιερωθεί στο Δήμο Αμαρουσίου για την διατήρηση και την προαγωγή της υγείας των πολιτών.
Ο προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί υπό την επίβλεψη της Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κας Ελένης Λέκκα – Καλαντζάκη από την Τρίτη 7 Νοεμβρίου έως την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017, με την εθελοντική συμμετοχή των οδοντιάτρων και ορθοδοντικών:
Δούμα Κατερίνας, Βλάχου Μαρίας, Θεοχαροπούλου Κατερίνας, Διακομοπούλου Δήμητρας, Κωστοπούλου Δάφνης, Αδάμ Κατερίνας και Παλιμετάκη Χριστίνας.
Σημειώνεται ότι ο προληπτικός έλεγχος διενεργείται τηρουμένων όλων των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας και κατόπιν έγγραφης συγκατάθεσης των γονέων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ