Βριλησσίων
Ο Δήμος Βριλησσίων στην άσκηση “ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2018”

Η άσκηση της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Αττικής “ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2018” πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Μαΐου 2018 το πρωί στη θέση Πύριζα Πεντέλης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του μηχανισμού δασοπυρόσβεσης για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.
Στην άσκηση, η οποία διεξήχθη παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, συμμετείχε η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων.
Το “παρών” έδωσε ο Δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το βαθμό ετοιμότητας των υπηρεσιών και τόνισε: “Η αντιπυρική θωράκιση της ευρύτερης περιοχής της Πεντέλης είναι μία διαρκής διαδικασία, στην οποία όλοι οι όμορροι δήμοι οφείλουμε να συνεισφέρουμε τα μέγιστα. Προετοιμαζόμαστε εγκαίρως, αλλά δεν εφησυχάζουμε”.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός2 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ