Ελάτε στην παρέα μας

Καισαριανής

Συνάντηση του Δημάρχου Καισαριανής με τους εργαζόμενους του Πολιτιστικού Κέντρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την αταλάντευτη απόφαση της Δημοτικής Αρχής να στηρίξει με κάθε τρόπο το έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι εξέφρασε ο Δήμαρχος Ηλίας Σταμέλος κατά την επίσκεψή του στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Παιδείας και Πολιτισμού Κανέλλα Γεωργοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι πρόσφατα κέρδισαν με δικαστική απόφαση την παραμονή στην εργασία τους μέχρι τον Απρίλιο του 2025, οπότε συζητούνται τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει. Το διδακτικό προσωπικό του Πολιτιστικού Κέντρου που  εργαζόταν με διάφορες ελαστικές σχέσεις εργασίας όλα αυτά τα χρόνια και οι συμβάσεις του οποίου είχαν λήξει, ξεκίνησε διεκδίκηση μέσω νομικών διαδικασιών ώστε να αποκτήσει σταθερές εργασιακές σχέσεις με τον Δήμο Καισαριανής.

«Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η ολόπλευρη ανάπτυξη της πολιτιστικής δράσης για τα παιδιά της πόλης μας με σταθερές εργασιακές σχέσεις και δωρεάν αφού κάθε παιδί έχει δικαίωμα να έρθει σε επαφή με τον Πολιτισμό» τόνισε ο Ηλίας Σταμέλος ενώ στάθηκε στη μάχη που δίνει ο Δήμος για την αναβάθμιση του Σκοπευτηρίου επισημαίνοντας ότι «τα έργα που θα γίνουν (θέατρο, βιβλιοθήκη, ραδιοφωνικός σταθμός, αίθουσες κλπ) ανοίγουν νέες προοπτικές και για το έργο του Πολιτιστικού Κέντρου».

Στη διάρκεια της συνάντηση έγινε γόνιμη ανταλλαγή απόψεων για την πιο αποδοτική λειτουργία του Κέντρου και τον αρτιότερο προγραμματισμό των δραστηριοτήτων του.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ