Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Εσπερίδα με θέμα τις εξαρτήσεις διοργάνωσε η Ένωση Γονέων Λυκόβρυσης – Πεύκης και ο Ο.ΚΑ.ΝΑ.

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων Λυκόβρυσης – Πεύκης και τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (Ο.ΚΑ.ΝΑ.)και με θέμα: «Ενδυναμώνουμε τον Γονεϊκό Ρόλο, Προλαμβάνουμε τις Εξαρτήσεις, Προάγουμε την Ψυχοκοινωνική Υγεία».

Ο Ο.ΚΑ.ΝΑ. αποτελεί τον μεγαλύτερο φορέα αντιμετώπισης των εξαρτήσεων και εξαρτητικών συμπεριφορών στη χώρα. Ο Οργανισμός με τις υπηρεσίες του στοχεύει στην ολιστική αντιμετώπιση του φαινομένου της εξάρτησης, εστιάζοντας στους πυλώνες της πρόληψης, της μείωσης της βλάβης, της θεραπείας και της κοινωνικής επανένταξης. Παράλληλα, ο ΟΚΑΝΑ αναλαμβάνει δράση για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την αποστιγματοποίηση των εξαρτημένων ατόμων.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο Παιδείας, Κατερίνα Φασουλά, και την πρόεδρο της επιτροπής του καταργούμενου νομικού προσώπου του ΚΟΙ.Π.Α.Π., Μαρία – Μαρήλια Νικολαΐδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ