Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Στη λιτάνευση της ιερής εικόνας του Αγίου Παντελεήμονα η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον εορτασμό του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Παντελεήμονα Πεύκης, Πολιούχου και προστάτη της πόλης, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος Κυρίλλου, παρέστη η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, παραβρέθηκε, μαζί με πλήθος πιστών, στον πανηγυρικό εσπερινό και στη λιτάνευση της ιεράς εικόνας μαζί με εκατοντάδες συμπολίτες της, τιμώντας με κάθε επισημότητα την εορτή του ιαματικού Αγίου της Πεύκης.

 

Η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, αντάλλαξε ευχές με τους πιστούς και απηύθυνε το εξής μήνυμα: «Ας ευχηθούμε η χάρη του Πολιούχου Αγίου Παντελεήμονα να είναι βοηθός όλων μας, να χαρίσει υγεία στους ασθενείς συνανθρώπους μας και να ιάσει τις πληγές εκείνων που δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται στις φωτιές που πλήττουν τη χώρα μας το τελευταίο διάστημα. Είμαστε όλοι στο πλευρό τους για να τους στηρίξουμε με κάθε πρόσφορο μέσο. Με την ευλογία του Πολιούχου μας, “Ενωμένοι” συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να δημιουργήσουμε μια κοινωνία υγείας, αλληλεγγύης, προσφοράς».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ