Αθλητισμός
Με νέα όργανα εξοπλίστηκε το Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων

Το πρόγραμμα που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί ο Δήμος Πεντέλης για την αναβάθμιση των αθλητικών χώρων συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς.
Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν νέα όργανα διεθνών προδιαγραφών και προτύπων στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων επί των οδών Σάμου και Γεννηματά.
Η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Αθλητισμού Κωνσταντίνα Λαζή – Αναγνωστοπούλου δήλωσε σχετικά: «Το Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων επί των οδών Σάμου και Γεννηματά διαθέτει πλέον ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με νέα, υπερσύγχρονα όργανα εκγύμνασης. Οι αθλητές θα έχουν τη δυνατότητα να ασκούνται βάσει επαγγελματικών και διεθνών προτύπων προπόνησης. Με τη συνεχή αναβάθμιση των αθλητικών μας χώρων, αποδεικνύουμε στην πράξη την δέσμευση της διοίκησης για την αναβάθμιση του αθλητισμού στον δήμο μας, μέσω του ολοκληρωμένου σχεδιασμού αλλά και μέσω της διεύρυνσης των συνεργειών με τα αθλητικά σωματεία».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ