Ελάτε στην παρέα μας

Άγίου Δημητρίου

Ανθρωπιστική βοήθεια στον Δήμο Μαραθώνα παρέδωσε ο Δήμος Αγίου Δημητρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα αλληλεγγύης, παρέδωσε ανθρωπιστική βοήθεια στον Δήμο Μαραθώνα, στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και στήριξης στους πληγέντες από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Η συγκέντρωση της βοήθειας, που περιελάβανε μεταξύ άλλων νερό, φαρμακευτικό υλικό, τροφές για ζώα και άλλα απαραίτητα είδη, πραγματοποιήθηκε μετά από κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής Αγίου Δημητρίου. Τη δράση συντόνισε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Αγίου Δημητρίου, Μιχάλης Καραϊσκάκης, με τη συνδρομή της ομάδας εθελοντών του Δήμου.

Με αφορμή την παράδοση της ανθρωπιστικής βοήθειας ο δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης, δήλωσε: «Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, είναι χρέος όλων μας να δείξουμε αλληλεγγύη και να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται. Η ανθρωπιστική βοήθεια που συγκεντρώθηκε είναι μια μικρή ένδειξη της αλληλεγγύης μας και της αποφασιστικότητάς μας να σταθούμε όρθιοι απέναντι σε αυτήν την καταστροφή. Η βοήθεια που συγκεντρώθηκε είναι αποτέλεσμα της συντονισμένης προσπάθειας των πολιτών και των εθελοντών του δήμου και αποδεικνύει ότι σε δύσκολους καιρούς, η αλληλεγγύη μπορεί να κάνει τη διαφορά».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Μαραθώνα, Στέργιος Τσίρκας, ευχαρίστησε θερμά τον Δήμο Αγίου Δημητρίου και τους πολίτες του για την άμεση ανταπόκρισή τους. «Η στήριξη αυτή μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια της αποκατάστασης και της ανασυγκρότησης», τόνισε

Εκτός από τους δύο Δημάρχους, στην τελετή παράδοσης παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Κώστας Κυριακάκης, οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Αγίου Δημητρίου Μιχάλης Καραϊσκάκης και Ευάγγελος Μαλαθούνης, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Μαραθώνα σε θέματα Κοινωνικής Υπηρεσίας, Μαρία Σπανού και υπηρεσιακά στελέχη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ