Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Στα “πράσα” προμηθευτής ναρκωτικών – Έκρυβε “σκληρά” και “μαλακά” ναρκωτικά σε κρύπτη

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθη προμηθευτής ναρκωτικών, ύστερα από αιφνιδιαστική έρευνα στον χώρο του. 

Στο σπίτι του σε περιοχή της Αττικής, εντόπισαν ναρκωτικά «για κάθε απαίτηση» σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες. Μάλιστα, για τις ανάγκες της αστυνομικής επιχείρησης, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν από το Καρπενήσι.

Οι ουσίες εντοπίστηκαν με τη βοήθεια σκύλου ανιχνευτή και αστυνομικών της Ασφάλειας Αθηνών. Καταφτάνοντας σπίτι του την… «κατάλληλη στιγμή», όταν έβγαινε ένας «πελάτης» του, τον ακινητοποίησαν, κατάσχεσαν μικροποσότητες κοκαΐνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης -το γνωστό ice- και του πέρασαν χειροπέδες.

Από την πιο σχολαστική έρευνα στον χώρο του, οι αστυνομικοί εντόπισαν μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 20,84 γραμμαρίων, πέντε συσκευασίες με 11,06 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, ηρωίνη σε κρυσταλλική μορφή βάρους 9,48 γραμμαρίων, δυο «φιξάκια» με κάνναβη βάρους τεσσάρων γραμμαρίων, 3,93 γραμμάρια ναρκωτικού σε μορφή «βράχου», 3,66 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας σε στερεά μορφή, τρεις συσκευασίες με ουσία βάρους 35,06 γραμμαρίων που χρησιμοποιείται για τη νόθευση της κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, δυο στυπόχαρτα εμποτισμένα με χασισέλαιο βάρους 12,09 γραμμαρίων, 87 ναρκωτικά χάπια, δυο ζυγαριές ακριβείας και πλήθος νάιλον για την συσκευασία ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν έξι κινητά από το σπίτι του μαζί με 550 ευρώ. Ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών, ενώ εξετάζονται και διάφορες ιδιόχειρες σημειώσεις που βρέθηκαν και περιέχουν στοιχεία για τις αγοραπωλησίες.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

[Πηγή: protothema.gr]

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ