Connect with us

Ειδήσεις

ΣΟΚ: Ποιος Δήμος χρησιμοποιεί για λογότυπο ναζιστικό σήμα;

Published

on

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το φετινό λογότυπο για τα Αισχύλεια, τον γνωστό θεσμό των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ελευσίνας που κλείνει αισίως τα 41 χρόνια.

Σύμφωνα με τις πρώτες “μουρμούρες”, το λογότυπο εξόργισε δήμοτες, αλλά και γενικά πολίτες της ευρύτερης περιοχής αφού κάνουν λόγο για οθφαλμοφανής έμπνευση το σήμα των SS, δηλαδή των Ταγμάτων Εφόδου του γερμανικού ναζιστικού κόμματος του Χίτλερ.

Στη σημαία των SS, υπάρχει ένα σύμβολο σε μορφή ακανόνιστων κεραυνών που αναγράφει δυο φορές το γράμμα “S”. Το ίδιο ακριβώς με αυτό που συναντάμε στο λογότυπο για τα Αισχύλεια 2016, με την ομοιότητα να συγκλονίζει. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές, εκτός από τις αντιδράσεις των πολιτών, με αυτή την ανησυχητική ενέργεια προβληματίστηκαν και δύο αντιδήμαρχοι.

aisxyleia_aftodioikisi

aisxyleia1_aftodioikisi

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ