Ελάτε στην παρέα μας

Ελλάδα

Στη Χίο σήμερα ο Πρωθυπουργός – Στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου η ΠτΔ

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη Χίο θα είναι σήμερα ο πρωθυπουργός, ο οποίος θα επισκεφθεί το δημαρχείο Χίου και τα γραφεία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, όπως αναφέρει ενημέρωση από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει εν συνέχεια συνάντηση με πολίτες στον πεζόδρομο της οδού Απλωταριάς.

Στις 11:30 ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί σε εκδήλωση για τον επίσημο εορτασμό του Αγίου Γεωργίου στο Στρατόπεδο «Γκιάλα». Το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Μουσείο των Σφαγών στην Ιερά Μονή Αγίου Μηνά και στη συνέχεια το Κέντρο Έρευνας Μαστίχας Χίου.

Ταυτόχρονα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μεταβαίνει σήμερα 10/05 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, προκειμένου να εγκαινιάσει την ανακαινισμένη Οικία Καβάφη, μετά από πρόσκληση του πρόεδρου του Ιδρύματος Ωνάση Αντώνη Παπαδημητρίου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης (έως τις 12/05) η ΠτΔ θα συναντηθεί με τον πάπα και πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β’, καθώς και με μέλη των ελληνικών κοινοτήτων Αλεξανδρείας και Καΐρου.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ