Κόσμος
Ερντογάν: “Εάν επιτεθείτε στο Oruc Reis θα πληρώστε βαρύ τίμημα”

Νέα επίθεση προς την ελληνική πλευρά εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας πως «αν κάποιος επιτεθεί στο τουρκικό ερευνητικό Oruc Reis τότε θα πληρώσει βάρυ τίμημα», συμπληρώνοντας ότι «πήραν την πρώτη τους απάντηση σήμερα», χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες και εξηγήσεις.
Ο Ερντογάν φαίνεται πως κάνει ξανά στροφή 180 μοιρών καθώς στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το απόγευμα της Πέμπτη με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε υπέρ της επίλυσης των προβλημάτων στην Ανατολική Μεσόγειο βάσει του διεθνούς δικαίου και του διαλόγου.
Αξίζει να αναφέρουμε πως σε κάθε του κίνηση το Oruc Reis συνοδεύεται από βοηθητικά σκάφη και μονάδες του τουρκικού πολεμικού Ναυτικού και οι κινήσεις τους παρακολουθούνται από μονάδες και μέσα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Continue Reading
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ