Ελάτε στην παρέα μας

Αιγάλεω

Η ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει τον Δήμαρχο Αιγάλεω

Δημοσιεύθηκε

στις




Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με ανακοίνωσή της κατηγορεί τον δήμαρχο Αιγάλεω, κ. Δημήτρη Μπίρμπα, για συνδικαλιστική δίωξη εργαζομένου.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει, χαρακτηριστικά: «Το στέλεχος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Δήμαρχος Αιγάλεω, κ. Δημήτρης Μπίρμπας, με συνοπτικές διαδικασίες και με μόνο «επιχείρημα» έγγραφο σημείωμα της Γενικής Γραμματέως του Δήμου, κάλεσε σε απολογία και τιμώρησε με χρηματική ποινή μέρους του μισθού, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου, Γεώργιο Καρακουλάκη.
Παρά το γεγονός πως μετά την κλήση σε απολογία και πριν την τιμωρία του συνδικαλιστή, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου κάλεσε τη Διοίκηση του Δήμου να σταματήσει κάθε πειθαρχική διαδικασία για τη συνδικαλιστική δράση του συναδέλφου μιας και αυτός ενήργησε με βάση απόφαση του Συλλόγου, αυτό δεν ήταν προφανώς αρκετό για να μην επιβληθεί η χρηματική ποινή των 300,00 ευρώ περίπου.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει την ενέργεια του Δήμαρχου Αιγάλεω, Δημήτρη Μπίρμπα,  για τη συνδικαλιστική δίωξη του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου Αιγάλεω, Γεώργιου Καρακουλάκη και τον καλεί άμεσα να αποσύρει κάθε κατηγορία και ποινή που μόνο στόχο έχουν τον εκφοβισμό και την τρομοκράτηση των εργαζομένων.»

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ