Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτική

Περιφέρεια Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός

Με 210 εκ. ευρώ να προορίζονται για τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα του Λεκανοπεδίου, 20 εκ. ευρώ να χρηματοδοτούν τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς των Δήμων της Αττικής και με κεντρικό άξονα τον άνθρωπο και την ανάπτυξη, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο πρώτος Προϋπολογισμός της Πρώτης  Αιρετής Περιφέρειας Αττικής για το οικονομικό έτος 2011, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε  την Τρίτη 22 Μαρτίου.

Οι τοποθετήσεις επί του Προϋπολογισμού, των επικεφαλής των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου διαμορφώθηκαν ως εξής:
Υπέρ της έγκρισης του προϋπολογισμού ψήφισαν  οι συνδυασμοί «ΑΤΤΙΚΗ- ΜΕ ΕΡΓΟ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Αττικής  κ. Γ. Σγουρό και «ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ» με επικεφαλής τον κ. Α. Γεωργιάδη.
Κατά της έγκρισης ψήφισαν οι συνδυασμοί «ΑΤΤΙΚΗ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ», με επικεφαλής τον κ. Β. Κικίλια, «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ» του κ. Θ. Παφίλη, «ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ» με επικεφαλής τον κ. Ν. Βούτση, «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ.»  του κ. Α. Χάγιου και «ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ» με επικεφαλής τον κ. Α. Αλαβάνο.
Λευκό δήλωσαν οι συνδυασμοί «ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» με επικεφαλής τον κ. Γ. Δημαρά, «ΑΤΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ» του κ. Κ. Διάκου  και «ΑΤΤΙΚΗ ΓΗ» με επικεφαλής τον κ. Γ. Ψαριανό.
Σύντομα θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ από τη συζήτηση στο περιφερειακό Συμβούλιο

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ