Πολιτική
Γιατί συναντήθηκε με τον Κουρουμπλή η Συντονιστική του Δικτύου Συμπαραστατών

Με αφορμή τη βούληση της κυβέρνησης για τη ριζική αναμόρφωση του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το Δίκτυο Συμπαραστατών πρότεινε στον Υπουργό τη συμμετοχή εκπροσώπου του στην αρμόδια επιτροπή.
Παράλληλα, ο Υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενημερώθηκε για τις προτάσεις των Συμπαραστατών με σκοπό τη βέλτιστη λειτουργία του θεσμού σε όλη τη χώρα.
Ο κ. Κουρουμπλής έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα ζητήματα που του έθεσε το Δίκτυο των Συμπαραστατών και ζήτησε να υπάρχει ενημέρωση και συνεργασία.
Επιπλέον, αποδεχόμενος το αίτημα του Δικτύου για συμμετοχή στην επιτροπή για την αναμόρφωση του «Καλλικράτη» πρότεινε την εκπροσώπηση του Δικτύου στις νομοπαρασκευαστικές υποεπιτροπές , ενώ εξέφρασε την απορία του για τους λόγους που σε πολλές περιοχές της χώρας οι Δημοτικές και Περιφερειακές Αρχές, επιλέγουν να μην προκηρύσσουν τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης και του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης αντίστοιχα, αν και υποχρεούνται βάσει του νόμου.
Στη συνάντηση παρέστησαν ο Συντονιστής του Δικτύου Συμπαραστατών και Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Σαρωνικού κ. Ευάγγελος Μιχάλης, ο υπεύθυνος τύπου και Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Περάματος κ. Δημήτρης Πετράς, ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Ηλιούπολης κ. Γαβριήλ Αραμπατζής, οι Περιφερειακοί Συμπαραστάτες του Πολίτη και της Επιχείρησης Περιφέρειας Αττικής κ. Βασίλης Σωτηρόπουλος, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Φίλιππος Τριομμάτης καθώς και ο Δήμαρχος Περάματος κ. Γιάννης Λαγουδάκης.
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ