Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Άνοδος στην Α’ ΕΠΣΑ για τον ΑΟ Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και στην οικογένεια του ΑΟ Πεύκης για την άνοδο στην Α’ Κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών δίνει με μήνυμά του ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά με τη μεγάλη επιτυχία του συλλόγου: «Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΟ Πεύκης μας έκανε χαρούμενους και υπερήφανους για άλλη μια φορά φέτος με την άνοδό της στην Α’ κατηγορία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος, στην τεχνική ηγεσία, στους συμπολίτες μας που από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου στήριξαν την ομάδα σε κάθε βήμα της, αλλά κυρίως στους αθλητές που έφεραν την επιτυχία. Η άνοδος έρχεται να επιβραβεύσει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Ως Δήμος έχουμε θέσει τις αθλητικές μας υποδομές σε πρώτη προτεραιότητα, ενώ στηρίζουμε με κάθε τρόπο τα αθλητικά μας σωματεία και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Και πάλι μπράβο στον ΑΟ Πεύκης!»

 

Και η  Δημοτική Παράταξη «δήμος μπροστά+» εξέφρασε τα συγχαρητήριά της:

“Ο Α.Ο. Πεύκης αποτελεί ένα από τα πιο ενεργά σωματεία της πόλης μας και η επιτυχία αυτή αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται, η οποία ξεκινά από τη βάση και τα τμήματα υποδομής. Είναι μεγάλη χαρά για όλους μας να βλέπουμε τα σωματεία να προοδεύουν και να πετυχαίνουν τους στόχους μας. Κάθε διάκριση ενισχύει την προσπάθεια ο αθλητισμός να αποτελέσει πόλο έλξης για ακόμα περισσότερα παιδιά. Στηρίζουμε σθεναρά τον μαζικό αθλητισμό και θα σταθούμε στο πλευρό κάθε συλλόγου, ακούγοντας και καταγράφοντας κάθε ανάγκη. Θερμά συγχαρητήρια στην διοίκηση του Συλλόγου, καθώς επίσης και τους αθλητές και προπονητές για την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ!”

Στην ποδοσφαιρική αναμέτρηση στο γήπεδο Πεύκης που ανάδειξε την ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Πεύκης σε πρωταθλήτρια του 4ου Ομίλου της Β’ κατηγορίας ΕΠΣΑ κατακτώντας την άνοδό της στην Α’ ΕΠΣΑ, παραβρέθηκε και η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.

Η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, συνεχάρη τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας Κυριάκο Μαυρίδη, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, και τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος Σταύρο Μονεμβασιώτη, για τη νίκη της ομάδας με 2-0 κόντρα στον Ιάσωνα αλλά και για την άνοδό της στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑ.

 

 

«Έπειτα από απουσία χρόνων, ο Α.Ο. Πεύκης, πετυχαίνοντας μεγάλη νίκη, επανέρχεται στην Α’ κατηγορία, όπως της αξίζει. Νέα εποχή για το ιστορικό αθλητικό σωματείο του Δήμου, νέα εποχή και για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. “Ενωμένοι” προχωράμε στην αναβάθμιση των αθλητικών δομών του Δήμου μας, στη δημιουργία νέων και στην έμπρακτη στήριξη των αθλητικών σωματείων για νέες ακόμα μεγαλύτερες κατακτήσεις για τον αθλητισμό στη Λυκόβρυση και στην Πεύκη».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ