Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Έμειναν στο 0-0 Παλαιό Φάληρο και Νέα Ιωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

Αποτέλεσμα που οδήγησε σε αλλαγή προπονητή για την ομάδα της Βόρειας Αθήνας

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Παλαιό Φάληρο και Νέα Ιωνία στο μεταξύ τους πολύ δυνατό παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 10 βαθμούς, με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν αήττητοι με 11 βαθμούς, αλλά να βρίσκονται πλέον με νέο προπονητή αφού ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Γαληνό Νικολαΐδη.

Ο Δημήτρης Παπασπύρου νέος προπονητής της Νέας Ιωνίας

Ο Δημήτρης Παπασπύρου είναι ο νέος προπονητής της Νέας Ιωνίας, όπως έγινε γνωστό από τον σύλλογο.

Ο έμπειρος τεχνικός συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας και αναλαμβάνει να οδηγήσει τεχνικά τη Νέα Ιωνία στη συνέχεια του πρωταθλήματος και να την οδηγήσει στην κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου.

Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Αιολικός με τον οποίο κατέκτησε την άνοδο στην Super League 2, ενώ έχει δουλέψει επίσης μεταξύ άλλων σε Αχαρναϊκό, Πεύκη, Ελπιδοφόρο, Τριγλία Ραφήνας, Μαρκό, Παλληνιακό, Ηλυσιακό.

Είχαμε και ματς

Στη σημαντικότερη στιγμή της αναμέτρησης στο 72′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Αναστασόπουλου, αλλά ο Καναβέτας δεν κατάφερε να ευστοχήσει.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Καβακλής, Παπαδήμας (90′ Σίλας), Καβαλάρης, Αφράτης, Λένγκα, Μπένα, Αναστασόπουλος (90′ Μπούρσαλης), Ποζίδης, Μαυρέλης (83′ Βάιας), Καναβέτας (83΄Μακρυγιάννης), Τσάμης (40′ Σαραντόπουλος).

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Λευκόπουλος, Ραυτόπουλος Δ., Χατζηγεωργίου, Αλέμης, Μπάστας, Τζαμάι, Φερναντίνιο (70′ Γερόλυμος), Μαρούσης, Μακρής (80′ Ντιρμίσι), Ραυτόπουλος Β. (70′ Σταθόπουλος), Ταβάρες (35′ λ.τ. Ντιρμίσι).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ