Connect with us

Αθλητισμός

Ένας σύγχρονος χώρος άθλησης δημιουργήθηκε στη Γλυφάδα

Published

on

Ένας μικρός παράδεισος αθλητισμού δημιουργήθηκε στα όρια της Γλυφάδας με την Αργυρούπολη, σε χώρο μέχρι πρότινος παρατημένο και εγκαταλελειμμένο.

 “Ένας ακόμα ολοκαίνουργιος χώρος άθλησης στην πόλη μας. Με πρόγραμμα και σχέδιο – και πολλή δουλειά! – αναβαθμίζουμε τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις και διαρκώς προσθέτουμε νέες“, τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: “Μια καινούργια υπαίθρια αθλητική υποδομή, που τόσο έχουμε ανάγκη μάλιστα την περίοδο του lockdown, παραδώσαμε σήμερα στην Τερψιθέα. Ένα ανοιχτό γυμναστήριο για μικρούς και μεγάλους, κοντά στα όρια της πόλης μας με την Αργυρούπολη, σε ένα μέχρι πρόσφατα εγκαταλελειμμένο χώρο (Δωδεκανήσου – Κύπρου – Αγίου Νεκταρίου).

 

 

Ένα σύγχρονο πάρκο άθλησης, με ποιοτικά και ασφαλώς πιστοποιημένα μηχανήματα, προσεγμένο από κάθε άποψη, με νέα φώτα, δέντρα, φωτιστικά, κλπ. Από σήμερα το χαίρονται και το απολαμβάνουν οι κάτοικοι της Γλυφάδας μας, όπως ήδη κάνουν με το υπαίθριο γυμναστήριο στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Ήδη είναι προγραμματισμένες αντίστοιχες παρεμβάσεις και σε άλλες γειτονιές. Η ζωή στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα”.

 

 

[banner id=”143729″]

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ