Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Έτοιμη για τη Γ΄Εθνική η Νέα Ιωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

Νίκησε και τον Μανδραϊκό και έκανε το «3×3» στον 7ο όμιλο των μπαράζ

To πλέον αποφασιστικό βήμα για την επάνοδό της στις εθνικές κατηγορίες πραγματοποίησε η Νέα Ιωνία, καθώς επικράτησε στη Μάνδρα επί του Μανδραϊκού με 2-0 και έκανε το «3×3» στον 7ο όμιλο των μπαράζ. Η ομάδα του Ι. Σταυριανού ήταν ανώτερη και έφτασε σε δίκαιη νίκη, χωρίς να απειληθεί ιδιαιτέρως από τον αντίπαλό της.

Στο 22′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Πλατέλλας για το 0-1. Στη συνέχεια η Νέα Ιωνία είχε καλή στιγμή με κόρνερ όμως δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στο 45′ ο Μανδραϊκός είχε καλή στιγμή όμως το σουτ του Πετσίτη σταμάτησε στον τερματοφύλακα της Νέας Ιωνίας. Στο β’ μέρος ο Μανδραϊκός μπήκε δυνατά και στο 60′ απείλησε όμως το σουτ του Λελούδα πέρασε άουτ.

Στο 84 έγινε το 0-2 με ωραίο πλασέ του Μαρίνου, ενώ στο 94′ ο Πασαλίδης σούταρε άουτ στην τελευταία αξιόλογη στιγμή του αγώνα.

Διαιτητές: Κατσίνης, Κουλοχέρης-Σταυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής)

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Μαβίδης (74′ λ.τρ Τσαπουρνης), Λογοθέτης Α., Φραγκόπουλος, Λαμπρίδης, Παντίδος, Λογοθέτης Φ. (64′ Κακοσίμος), Λελούδας (70′ Γκαβζιδης), Πετσίτης, Πασαλίδης Χρ., Χαλβαντζίου, Γιουκαρής.

ΑΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (Ισίδωρος Σταυριανός): Μπαλασάκης, Ραυτόπουλος, Γερώλυμος, Αποστόλου, Αλέμης, Κωνσταντίνου, Σπυριδάκης (50′ Σταύρου), Τζαμάι, Βεζιρτζόγλου (74′ Ταβαρες),Πλατέλλας (74′ Μαρίνου), Φερναντίνιο (59′ Αντωνόπουλος).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ