Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Αγκαλιά με την παραμονή ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Νίκησε 1-0 τον Άγιο Θωμά

 

Δύσκολη αλλά σπουδαία νίκη πήρε ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, που επικράτησε με 1-0 επί του Αγίου Θωμά και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην παραμονή του στην κατηγορία.

Έφτασε τους 37 βαθμούς, με τον Άγιο Θωμά να παραμένει τελευταίος με 7 βαθμούς.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 60′ ο Ζέρβας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Σάκης Βερούτης): Χριστοδουλίδης, Αποστόλου, Τσάκωνας, Φάκης, Κομιώτης, Δούκας (50′ Ζέρβας), Μάρκου (86′ Δήμου), Γαντζούλας, Μπάμπουλας, Σιδηρόπουλος, Μπούντρας.

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Στέφανος Σοιλεμές): Καυκιάς, Νικάκης, Κατηρτζιγιαννόγλου, Ξενάκης, Παπαζαφειρόπουλος, Ζαρκαδούλας, Βούλγαρης (68′ Δεληγιώργος), Μάκο, Λόμπε, Πετράκος, Αλιάι.

Περαστικά Παυλάρα”

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης με ανακοίνωσή της ευχήθηκε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον αθλητή του Παύλο Ντύρμισι, μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη με επιτυχία, για την αποκατάσταση της ρήξης χιαστών που είχε υποστεί σε προηγούμενο αγώνα.

Δίπλα στον Παυλο βρέθηκε αντιπροσωπεία του συλλόγου με τους Νίκο Αντωνίου και Σταύρο Δημητρίου να δίνουν το παρόν, ευχόμενοι από όλη την Ατρόμητη οικογένεια να είναι σιδερένιος και να έχει γρήγορη επιστροφή πίσω στους αγωνιστικούς χώρους!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ