Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Αθλητές όλων των ηλικιών στο «Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους» Δήμου Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους Δήμου Μεταμόρφωσης», που διοργάνωσε ο Φιλογυμναστικός Όμιλος Μεταμόρφωσης «ΚΟΤΙΝΟΣ» με την υποστήριξη του Δήμου Μεταμόρφωσης και της σχολής Acroland.

Δύο απογεύματα με συμμετοχή αθλητών όλων των ηλικιών, φαντασμαγορικά προγράμματα γυμναστικής από όλη την Αττική και ένα μαγευτικό σκηνικό είχαν την τύχη να απολαύσουν οι 3.200 θεατές που παρευρέθηκαν στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Μεταμόρφωσης την Παρασκευή 23 & το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023.

Την διοργάνωση, μεταξύ άλλων, παρακολούθησαν διακεκριμένα πρόσωπα του αθλητικού κόσμου όπως ο Αντιπρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ενόργανης Γυμναστικής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας κ. Νίκος Προβιάς, ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και Πρόεδρος Ακροβατικής & Γ.γ.Ο. κ. Κωνσταντίνος Πανταζής, οι πρωταθλητές ενόργανης Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Μαρία Μαστρογιαννοπούλου, Παναγιώτης Τούγκας, Ιωάννης Τούγκας, Ντέπυ Τσελέπη και η Ολυμπιονίκης Ρυθμικής Γυμναστικής Εύα Χριστοδούλου.

 

 

 

 

Το παρόν έδωσαν και προσωπικότητες του πολιτικού χώρου του Δήμου Μεταμόρφωσης όπως ο Δήμαρχος κ. Στράτος Σαραούδας, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κα. Χριστίνα Αντωνοπούλου, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κύριοι Σάββας Νάννος, Κωνσταντίνος Κολοβός, Βασίλης Καραβάκος και Γιώργος Χρονόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Φώτης Παπαδόπουλος, Νικολέττα Πατέλη, Νεκτάριος Γεροστάθης, καθώς επίσης ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Παναγιώτης Μανούρης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ν. Ηρακλείου κ. Γεώργιος Παπαδημητρίου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ν. Ηρακλείου Δημήτρης Τσαπραζλής.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ