Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Αναβαθμίζονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες της ανάδειξης αναδόχου για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Μοσχάτου, με πόρους που εξασφάλισε η Δημοτική Αρχή από το Υπουργείο Εσωτερικών, από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, προϋπολογισμού περ. 325.000 €. Ήδη κλήθηκε ο ανάδοχος για την υπογραφή της σύμβασης και την έναρξη των εργασιών αντικατάστασης του χλοοτάπητα με νέο σύγχρονο, τελευταίας γενιάς, τάπητα, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Αν και ο Δήμος είχε προχωρήσει στη δημοπράτηση του έργου από το 2021, δυστυχώς οι διαδικασίες είχαν καθυστερήσει αφού έπρεπε πρώτα να αποφανθούν υπερκείμενες αρχές που ελέγχουν τις διαγωνιστικές διαδικασίες, ώστε να μπορεί ο Δήμος στη συνέχεια να υπογράψει τη σχετική σύμβαση.

Αλλαγή χλοοτάπητα και αναβάθμιση-αντικατάσταση εξεδρών έχει γίνει και στα γήπεδα Σπ. Γιαλαμπιδης και Χάρης Παυλίδης στον Ταύρο. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι εργασίες που ανακοίνωσε ο Δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο στο γήπεδο Σπ. Γιαλαμπίδης και αφορούν τον περιβάλλοντα χώρο, την είσοδο, την τοποθέτηση τουαλετών κλπ.

Επίσης, στον άμεσο προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής είναι η ανακατασκευή του ΓΑΣΤ, σύμφωνα με το πρόγραμμα των εργασιών που έχουν δρομολογηθεί από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και η αντικατάσταση των μπασκετών, η διαμόρφωση των υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων, η ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου της Μιαούλη στο Μοσχάτο, η αντικατάσταση των κουφωμάτων στο γήπεδο του Αιόλου και η αναβάθμιση του γηπέδου «Μάκης Πλατής» στον Ταύρο.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ