Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ανακατασκευάζεται ο αγωνιστικός χώρος και άλλες υποδομές στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με γοργούς ρυθμούς ολοκληρώνεται η ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου αλλά και άλλων υποδομών στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Ιωνίας.

Άλλωστε, ο δήμαρχος της πόλης, Παναγιώτης Μανούρης, είχε υποσχεθεί στους κατοίκους, στους αθλούμενους και στους Συλλόγους της Νέας Ιωνίας ότι η ολοκλήρωση των εργασιών και η παράδοση του γηπέδου θα γίνει το συντομότερο δυνατό.

Εντός Σεπτεμβρίου παραδίδεται προς χρήση και το καινούργιο ταρτάν του στίβου, καθώς και οι δύο πυλώνες, που ήταν καμένοι χρόνια τώρα.

Παράλληλα, ολοκληρώνεται η διαδικασία αντικατάστασης των σπασμένων καθισμάτων και των πάγκων για τις ομάδες ποδοσφαίρου και στίβου με ίδιους πόρους.

Τον Σεπτέμβριο ξεκινούν και οι εργασίες για το νέο βοηθητικό γήπεδο, που είναι απαραίτητο για την σωστή χρήση του κεντρικού γηπέδου.

Ο δήμαρχος δήλωσε σχετικά ότι «πάλι με ίδιους πόρους αποφορτίζουμε το κεντρικό μας γήπεδό μας. Τηρούμε το χρονοδιάγραμμα και τις δεσμεύσεις μας προς τους συμπολίτες μας. Με καθημερινή, σκληρή δουλειά και ανοικτό διάλογο με τους κατοίκους βάζουμε τα πράγματα στη σειρά τους και προχωρούμε στην ανάπτυξη της Ιωνίας μας».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ