Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ανακοίνωσε Τσιγαρίδα και Ζοτάι η Νέα Ιωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

Πολύτιμες λύσεις στα χέρια του προπονητή Γαληνού Νικολαΐδη

Η Νέα Ιωνία ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου μέσου Δημήτρη Τσιγαρίδα και του 22χρονου επιθετικού Αλέν Ζοτάι.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της ομάδας για την απόκτηση Τσιγαρίδα σημειώνεται: “Έπειτα από προσωπικές ενέργειες του κ. Δημήτρη Κουλούρη η Νέα Ιωνία απέκτησε τον έμπειρο μέσο. Ο Δημήτρης Τσιγαρίδας με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, καθώς έχει παίξει σε Δόξα Άρτας, Αετό Διάσελου, Αναγέννηση Άρτας, Καραϊσκάκη Άρτας, Α.Ο. Βύρωνα, Αστέρα Ζωγράφου, και Α.Ο. Καλαμακίου, ήρθε στην ομάδα να την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της. Δημήτρη καλώς ήρθες στην οικογένεια της Νέας Ιωνίας.”

Επίσης το ακόλουθο δελτίο Τύπου εξέδωσε η Νέα Ιωνία για τον Αλέν Ζοτάι, όπου σημειώνεται: “Ο 22χρονος επιστήμονας (φοιτά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) συμφώνησε σε όλα με την Διοίκηση του Ομίλου και ενισχύει ακόμα περισσότερο με την παρουσία του το φετινό ρόστερ.

Ο επιθετικός Ζοτάι έχει αγωνιστεί με την Προοδευτική και την ομάδα του Αμβρακικού Λουτρού στην Γ’ Εθνική κατηγορία όπως επίσης με την Αναγέννηση Άρτας,την Κ-19 της Λάρισας και τον Αίαντα Σαλαμίνας όπου και αποκτήθηκε.

Έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα της Εθνικής Αλβανίας και θα αποτελέσει σίγουρα μια πολύτιμη λύση στα χέρια του προπονητή Γαληνού Νικολαΐδη ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Αλέν καλώς ήρθες στην οικογένεια της Ιωνίας.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ