Αθλητισμός
Ανοίγουν χώροι στο Δήμο Αιγάλεω για ατομική άσκηση

Ανοίγουν από την 6η Μαΐου το δημοτικό Άλσος Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο) και το Άλσος Λοιμωδών για ατομική άσκηση των πολιτών, οι οποίοι αναλαμβάνουν την προσωπική ευθύνη να ακολουθούν τις ισχυρές συστάσεις των φορέων υγείας της χώρας.
Παράλληλα, ανοίγει το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Εύα Χριστοδούλου» με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, για χρήση από συγκεκριμένες ομάδες πολιτών, όπως σπουδαστές που χρειάζονται να ξεκινήσουν τις προπονήσεις για γυμναστικές σχολές και σχολές της αστυνομίας κ.ο.κ. Θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο τα γήπεδα τένις και ελεγχόμενα ο αθλητικός χώρος του στίβου (Γ.Σ. Αστέρας, κ.λπ).
Ο χώρος θα λειτουργήσει αποκλειστικά με το απαιτούμενο πρωτόκολλο εισόδου, με θερμομέτρηση των εισερχομένων ατόμων, ενώ η είσοδος και η έξοδος θα γίνεται από μία μόνο θύρα, στην οδό Σουλίου.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ