Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

“Αυτοκτόνησε” η Νέα Ιωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

Οδυνηρή εντός έδρας απώλεια υπέστη η Νέα Ιωνία, που δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 με το Παλαιό Φάληρο.

Έτσι με 47 βαθμούς υποχώρησε στη 2η θέση, ενώ το Παλαιό Φάληρο έχει 25 βαθμούς.

Στο 44’ο Πλατέλλας έκανε το 1-0, με το ματς να είναι μονόλογος των γηπεδούχων, που όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν περισσότερες φορές. Στο 82′ ο Πλατέλλας είχε δοκάρι, ενώ στο 90+1′ ήρθε το σοκ, με τον Φεντόροβ να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μπαλασάκης, Ραυτόπουλος, Γερόλυμος (84′ Χατζηγεωργίου), Αποστόλου, Αλέμης, Τζαμάι (60′ Πατσατζόγλου), Φερναντίνιο (46′ Μαρίνου), Αντωνόπουλος, Βεζυρτζογλου (84′ Ντεμπά), Πλατέλλας, Ταβάρες (60′ Σπυριδάκης)

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Μπάμπης Σούρδης): Καβακλής, Κολεύρης, Τσάμης (64′ Χαραλαμπίδης), Μπένα, Σταματάκης, Ποζίδης, Αναστασόπουλος (46′ Σαραντόπουλος), Μακρυγιάννης (80′ Παπαδήμας), Μαυρέλης (70′ Φεντόροβ), Αγκόλι, Βάιας (70′ Ανδρέου).

Αλλαγή προπονητή

Το παιχνίδι με το Παλαιό Φάληρο ήταν το τελευταίο με τον Δημήτρη Παπασπύρου στην τεχνική ηγεσία της Νέας Ιωνίας. Οι δύο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους, και πλέον ο Ισίδωρος Σταυριανός είναι ο νέος προπονητής της Νέας Ιωνίας, με την διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση αναφέρει; “Ο ΑΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή Ισίδωρο Σταυριανό. Έχει εργαστεί στο ΠΑΟ Ρουφ με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική και την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2 όπου και παρέμεινε στο τιμόνι για κάποιο διάστημα, σε Μαρκό, Άγιο Ιερόθεο, Ηλυσιακό και Αγίους Αναργύρους.”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ