Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Α’ ΕΠΣΑ: Μάχες σε κορυφή και ουρά

Δημοσιεύθηκε

στις

Αρκετά ήταν αυτά που συνέβησαν στην μέχρι τώρα διάρκεια των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑ και μας έκαναν εντύπωση με άλλα ευχάριστα να γελάς και άλλα στην σφαίρα πραγματικότητας και απογοήτευσης που βρίσκεται η Ελληνική κοινωνία στα χρόνια της κρίσης.

Οσον αφορά τον ανταγωνισμό μεταξύ των ομάδων για τις θέσεις ανόδου αλλά και αυτές της σωτηρίας αρκετές δείχνουν ‘’μάχες’’ έχοντας τα φόντα να τα καταφέρουν. Ωστόσο από τα σωματεία των βορείων προαστίων υπάρχουν κάποια που διακρίνονται ιδιαίτερα και παρακάτω θα αναλύσουμε την πρώτη κατηγορία ανά όμιλο αριθμητικά και με βάση την ως τώρα πορεία τους.

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ- ΠΡΩΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Α.Ε. Ηρακλείου
Ξεκίνημα με όνειρα χρυσά για του Ηρακλειώτες που ονειρεύτηκαν πρωτάθλημα και άνοδο, αλλά η πορεία τους δεν ήταν καλή με αποτέλεσμα η ομάδα να αλλάξει τρεις φορές προπονητή και να βρίσκεται στην ένατη θέση της ως τώρα κατάταξης. Ο απολογισμός των Ηρακλειωτών σε αριθμούς είναι σε σύνολο τέσσερις νίκες και από πέντε ισοπαλίες και ήττες με αριθμό τερμάτων 14-16. Στο γήπεδο του Πράσινου Λόφου το σωματείο του Ηρακλείου Αττικής έχει τρεις νίκες και από δύο ισοπαλίες και ήττες, ενώ μακριά από αυτό μία νίκη και τρεις ισοπαλίες και ήττες.

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων
Την καλύτερη πορεία από τις τέσσερις ομάδες των προαστίων μας στον πρώτο όμιλο πραγματοποιεί η ομάδα των Αγίων Αναργύρων που βρίσκεται στην πέμπτη θέση της ως τώρα κατάταξης έχοντας σύνολο ως τώρα επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες με ενεργητικό τερμάτων 19-13. Εντός έδρας το σωματείο των Αγίων Αναργύρων έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα ενώ εκτός έχει καλύτερη πορεία με πέντε νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Ένωση Α.Ο. Αγίων Αναργύρων
Πολλά σκαμπανεβάσματα έχει η μέχρι τώρα αγωνιστική πορεία του σωματείου των Αγίων Αναργύρων που βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογικά θέση και πιο ειδικά στην δέκατη τρίτη που είναι μία κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Μέχρι τώρα οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης έχουν σε σύνολο τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες με αριθμό γκολ 14-15. Εντός έχουν από δύο νίκες και ισοπαλίες αλλά και τέσσερις ήττες. Εκτός έδρας έχουν μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Απόλλωνας Χαλανδρίου
Στην ουρά της βαθμολογίας βρίσκεται ο νεοφώτιστος σύλλογος στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΑ και προσπαθεί να ανέβει για να γλυτώσει τη βύθιση στο δεύτερο πάτωμα. Μέχρι τώρα οι κυανόλευκοι του Χαλανδρίου έχουν τρεις νίκες μία ισοπαλία και δέκα ήττες με γκολ 14-31. Στην έδρα τους έχουν δύο νίκες και έξι ήττες, ενώ εκτός τέσσερις ήττες και από μία νίκη και ισοπαλία.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Πανερυθραϊκός
Πρωτοπόρος της βαθμολογίας δίνει μάχη για να μείνει στην κορυφή και διαθέτει συμπαγές ποδοσφαιρικό σύνολο για να πετύχει τον στόχο του πρωταθλητή και να διεκδικήσει την άνοδο. Σύνολο οι Ερυθραιώτες έχουν οχτώ νίκες, πέντε ισοπαλίες και μία ήττα με αριθμό γκολ 26-9. Εντός είναι αήττητοι έχοντας πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ εκτός μία ήττα και από τρεις ισοπαλίες και νίκες.

Α.Ο. Αγίας Παρασκευής
Με στόχο το πρωτάθλημα ξεκίνησαν το πρωτάθλημα οι ασπρόμαυροι διαθέτοντας ικανότατο αγωνιστικό σύνολο. Τώρα βρίσκονται στην κορυφή παρέα με τους Ερυθραιώτες και φιλοδοξούν να τα καταφέρουν. Ως τώρα έχουν σε σύνολο εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες με αριθμό γκολ 25-11. Εντός είναι αήττητοι έχοντας έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Εκτός έδρας έχουν τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες.

Α.Ε. Χαλανδρίου
Σαν αουτσάϊντερ που δικαιολογεί τον τίτλο του παρουσιάστηκαν οι πράσινοι του Χαλανδρίου έχοντας σκοπό να πιάσουν στον ύπνο τους αντιπάλους τους και να πάρουν το εισιτήριο διεκδίκηση ανόδου στην Γ΄ Εθνική. Μέχρι τώρα έχουν σύνολο επτά νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες με αριθμό γκολ 24-12. Εντός έδρας έχουν μόνο νίκες και πιο ειδικά έξι σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Αντίθετα δεν τα πάνε τόσο καλά μακριά από το σπίτι τους, καθώς έχουν μόνο μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ακάδημος
Σταθερή αγωνιστική πορεία έχουν οι Μαρουσιώτες που βρίσκονται στην έβδομη θέση της ως τώρα κατάταξης . Μέχρι τώρα έχουν επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες με σύνολο 18-13 τερμάτων. Στο γήπεδο των Μελισσίων όπου εδρεύουν πέτυχαν πέντε νίκες, μια ισοπαλία και δύο ήττες, ενώ εκτός δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Μελίσσια
Χωρίς νίκη έχουν μείνει οι Μελισσιώτες και δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. Συνολικά έχουν καταφέρει να αποσπάσουν μόνο δύο ισοπαλίες, ενώ έχουν ηττηθεί δώδεκα φορές με αριθμό γκολ 7-55! Εντός έδρας έχουν μία ισοπαλία και πέντε ήττες, ενώ εκτός έδρας μία ισοπαλία και επτά ήττες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ