Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

“Βράζει” για τη διαιτησία η Αλσούπολη

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή Περιστερίου

Σε ομάδα των… δύσκολων αποστολών εξελίσσεται ο φετινός Ηρακλής Περιστερίου, καθώς πανηγύρισε την τρίτη του νίκη σε τέσσερις εξορμήσεις στον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Στ. Ηλιόπουλου επικράτησε με 2-1 στο δημοτικό στάδιο Ν. Ιωνίας απέναντι στην Αλσούπολη, στις τάξεις της οποίας «βράζουν» με τη διαιτησία του Πατεράκη και του πρώτου βοηθού του, Μπακογιάννη. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 10ο λεπτό ο Πουρίκη με σουτ από θέση εκτός περιοχής σημείωσε το 0-1. Στο 35ο λεπτό οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε τράβηγμα στον Κωνσταντάκη στην περιοχή, με τον ρέφερι να αφήνει το ματς να συνεχιστεί, ξεσηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς πράσινων! Στο 63′ ο Βαρδαραμάτος δέχθηκε την μπάλα από σέντρα του Νίτα, έκανε το κοντρόλ και με σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 77′ οι γηπεδούχοι μείωσαν με κεφαλιά του Κωνσταντάκη σε 1-2, όμως δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στην αντεπίθεσή τους.

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Σούνας, Φειδάκης (60′ Καλύβας), Ψωμίδης, Ανδρέου, Παπαδήμας, Δουγέκος, Κουκιός (46′ Σώντας), Τρούσης, Κωνσταντάκης, Σταθόπουλος, Φάρκωνας (75′ Τάγαρης)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Σταύρος Ηλιόπουλος): Καλαμάρης, Σοροβίγκας, Μαρίνος (60′ Πετρακάκος), Π. Μήτρος, Ζαρκαλής, Βασιλείου, Ν. Μήτρος, Α. Σάσσαλος, Νίκος (60′ Νίτας), Βαρδαραμάτος (80′ Χρυσοχόος), Πουρίκη (88′ Ζαφειράτος).

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ