Αθλητισμός
Γέμισε ποδήλατα το κέντρο της Μεταμόρφωσης
![](https://www.xtypos.gr/wp-content/uploads/2024/05/438158212-1136568487489589-5847978233506976048-n.jpg)
Με καλή διάθεση και πολλά χαμογέλα από μικρούς και μεγάλους πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο ετήσιος ποδηλατικός γύρος της πόλης, που διοργάνωσε ο Δήμος Μεταμόρφωσης και το Τμήμα Αθλητισμού το Σάββατο 18 Μαΐου 2024.
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, καθώς περισσότεροι από 240 ποδηλάτες όλων των ηλικιών γέμισαν τους δρόμους της πόλης, χαρίζοντας σε κοινό και συμμετέχοντες υπέροχες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ευαισθητοποίησης στο ζήτημα της οικολογικής μετακίνησης.
Το σύνθημα για την έναρξη της βόλτας με τα ποδήλατα έδωσε ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας. Με αφετηρία μπροστά από το Δημαρχείο, οι ποδηλάτες διέσχισαν μία απόσταση πέντε συνολικά χιλιομέτρων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και επέστρεψαν στο σημείο εκκίνησης.
Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης απονεμήθηκαν αναμνηστικά έπαθλα στις σχολικές μονάδες και στους αθλητικούς συλλόγους που συμμετείχαν στον ποδηλατικό γύρο, ενώ κληρώθηκε δώρο και ένα ποδήλατο, χορηγία του κ. Στέφανου Γατσούλη.
Στατική έκθεση κλασικών οχημάτων
Η φετινή εκδήλωση είχε mia ιδιαίτερη νότα, με την κεντρική πλατεία του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος να γεμίζει από αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής, καθώς πραγματοποιήθηκε, με τη συμμετοχή της Ελληνικής Λέσχης Κλασσικού Αυτοκινήτου -ΕΛΚΑ-, στατική έκθεση κλασικών οχημάτων που ταξίδεψαν το κοινό σε μία ξεχωριστή βόλτα στον χρόνο.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις6 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας