Αθλητισμός
«Για να σωθεί ένα παιδί»: Ολοκληρώθηκε η δημοπρασία των μεταλλίων του Αλέξανδρου Νικολαΐδη
Η τελευταία του επιθυμία, πραγματοποιήθηκε, μόλις χθες, με την διαδικασία να ολοκληρώνεται καλύτερα από κάθε προσδοκία, μιας και υπήρξε πλήθος συμμετοχών.
Βέβαια, ακόμα κι αυτοί, που «δεν κέρδισαν» αποφάσισαν να δωρίσουν κι εκείνοι στα ευαγή ιδρύματα για τα παιδιά. «Δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι σε αυτήν την προσπάθεια. Έχουμε κερδίσει όλοι, γιατί έχει κερδίσει η κοινωνία και ο άνθρωπος», ανέφερε χαρακτηριστικά η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη.
Η κ. Τσαμπάζη, μεταξύ άλλων, τόνισε πως με την ολοκλήρωση της διαδικασίας «ήταν η πρώτη φορά που χαμογελάσαμε πραγματικά από την ημέρα που έφυγε ο Αλέξανδρος μας. Σαν να μπήκε η καρδιά μας κάπως πάλι στη θέση της».
Ολόκληρη η ανάρτηση της κ. Τσαμπάζη:
«Η διαδικασία της δημοπρασίας ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα και ήταν η πρώτη φορά που χαμογελάσαμε πραγματικά από την ημέρα που έφυγε ο Αλέξανδρος μας. Σαν να μπήκε η καρδιά μας κάπως πάλι στη θέση της.
Ακόμα δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος της αγάπης και της βοήθειας του κόσμου, επιχειρηματιών, απλών ανθρώπων που επέμεναν μέχρι τελευταία στιγμή στην προσπάθειά τους να προσφέρουν ένα υψηλό πόσο για καλό σκοπό σε μια διαδικασία πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα, μιας και είναι ο πρώτος Έλληνας αθλητής που δημοπρατεί μετάλλια του.
Ακόμα πιο συγκινητική είναι η πρόθεση αρκετών συμμετεχόντων να καταθέσουν και εκείνοι στα ιδρύματα που έχουμε επιλέξει το ποσό της προσφοράς τους, κι ας μην έχουν “κερδίσει” στη δημοπρασία.
Δεν υπάρχουν νικητές και χαμένοι σε αυτήν την προσπάθεια. Έχουμε κερδίσει όλοι, γιατί έχει κερδίσει η κοινωνία και ο άνθρωπος. Τα χρήματα θα δοθούν απευθείας από τους πλειοδότες στους τραπεζικούς λογαριασμούς των οργανώσεων ισόποσα.
Να είστε όλοι καλά. Καλές γιορτές με υγεία σε όλους!»
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις6 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας