Αθλητισμός
Γνώρισαν την Πετρούπολη… ποδηλατώντας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Πετρούπολης “ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ” που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Δρομικό Σύλλογο “Οδυσσέας”.
Η διοργάνωση είχε καθαρά εκπαιδευτικό χαρακτήρα καθώς σκοπός της δράσης ήταν οι συμμετέχοντες να περάσουν και να γνωρίσουν σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος όπως το Θέατρο Πέτρας, το Καμίνι, το Άλσος, το Γραμμικό Πάρκο κ.α.
Μικροί και μεγάλοι πήραν τα ποδήλατά τους, φόρεσαν τα κράνη τους και απόλαυσαν μία εκπαιδευτική διαδρομή κάνοντας μικρές στάσεις στα σπουδαιότερα σημεία της Πετρούπολης.
H εκκίνηση του ποδηλατικού γύρου έγινε στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου και ο τερματισμός στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έκθεση με φωτογραφικό υλικό, καθώς επίσης και μια ταινία μικρού μήκους με φωτογραφίες από την πόλη μας μέσα στο πέρασμα του χρόνου.
Στο Πολιτιστικό Κέντρο παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Βαγγέλης Σίμος, οι Αντιδήμαρχοι Ζαχαρούλα Κανέλλη, Ανθή Ζορμπά, Βασιλική Πουλογιαννοπούλου και Νίκος Μαλαθρίτης καθώς επίσης και ο Θοδωρής Λάππας επικεφαλής της παράταξης “Πετρούπολη μαζί”, ενώ στην εκκίνηση παρευρέθηκε ο Νίκος Σακούτης, επικεφαλής της παράταξης “ΡΑΚ”.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ