Αθλητισμός
Δήμος Χαλανδρίου: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα αθλητικά προγράμματα της περιόδου 2024 – 2025
![](https://www.xtypos.gr/wp-content/uploads/2024/09/athlperkizas-1.jpg)
Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα https://demos365.chalandri.gr, για τις εγγραφές και τις επανεγγραφές στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου, για την περίοδο 2024 – 2025, τα οποία προσφέρουν πληθώρα επιλογών για παιδιά, ενήλικες και άτομα με αναπηρία.
«Mε την επικείμενη ολοκλήρωση του νέου σύγχρονου αθλητικού κέντρου στο Πάτημα, το Χαλάνδρι ενισχύει αποφασιστικά τις αθλητικές του υποδομές ενώ με το έργο συντηρήσεων αθλητικών εγκαταστάσεων αξίας 900.000 ευρώ και το έργο αποκατάστασης των γηπέδων στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, οι αθλητικοί χώροι βελτιώνονται και γίνονται ασφαλέστεροι. Παράλληλα, διαμορφώσαμε δημοτικά προγράμματα, με μικρά η συμβολικά τιμήματα, που καλύπτουν όλες τις ηλικιακές ομάδες και τα άτομα με αναπηρία. Στόχος μας πάντα παραμένει η ανάπτυξη του μαζικού καιρού αθλητισμού και η ισχυροποίηση του σωματειακού αθλητισμού», σημείωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος.
Αναλυτικά τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου ΕΔΩ.
Ο Δήμος, αντιλαμβανόμενος την επιβάρυνση των πολιτών λόγω της παρατεινόμενης οικονομικής κρίσης και θέλοντας να προασπίσει το δικαίωμα όλων στην άθληση, έχει καθορίσει μια σειρά από κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια, βάσει των οποίων υπάρχουν μειώσεις ή και πλήρης απαλλαγή από τις συνδρομές για τα αθλητικά προγράμματα. Ισχύει, επίσης, πλήρης απαλλαγή από τις συνδρομές και για τα άτομα με αναπηρία με ποσοστό από 67%.
Σημειώνεται, τέλος, ότι παράλληλα με τα αθλητικά προγράμματα, στον Δήμο υλοποιούνται μια σειρά από μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, όπως ο Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου, η Διαδημοτική Συνάντηση Κολύμβησης, το In Pool Triathlon Chalandri κ.ά.
[banner id=”260948″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις7 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας