Αθλητισμός
Δήμος Χαλανδρίου: Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τα προγράμματα γυμναστικής στο σπίτι

Τα περιοριστικά μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό επέβαλαν το κλείσιμο των αθλητικών κέντρων του Δήμου Χαλανδρίου με αποτέλεσμα να προχωρήσει στο εγχείρημα της παραγωγής προγραμμάτων γυμναστικής που μπορούν να εκτελεστούν στο σπίτι.
Επρόκειτο για προγράμματα στα οποία έχουν πρόσβαση οι πολίτες μέσω του διαδικτύου. Τα σχετικά βίντεο της δ/νσης Αθλητισμού του Δήμου διαδόθηκαν, αγαπήθηκαν και όπως διαβεβαιώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος θα συνεχιστούν για όσο διάστημα τα δημοτικά αθλητικά κέντρα παραμένουν κλειστά για λόγους προστασίας από τον ιό.
«Μετά το πρώτο σοκ του εγκλεισμού, συνειδητοποιήσαμε ότι έστω και υπό αυτές τις συνθήκες η ζωή πρέπει να συνεχιστεί και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, με σύμμαχο την τεχνολογία. Και εφόσον η διαπροσωπική επαφή διακόπηκε, οφείλαμε να δώσουμε στους πολίτες τη δυνατότητα άσκησης στο σπίτι με τα προγράμματα που ετοιμάζουν οι καθηγητές/τριες Φυσικής Αγωγής της διεύθυνσης. Κρίναμε αναγκαίο οι πολίτες να μην διακόψουν τη σωματική άσκηση, που από τη μια ενισχύει την άμυνά μας απέναντι στον κορωνοϊό και από την άλλη μας φέρνει πιο κοντά στην υιοθέτησης μιας διαφορετικής κουλτούρας, ενός πιο φυσικού τρόπου ζωής», υποστηρίζει ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χάρης Μαυρουδής.
O ίδιος δηλώνει ότι η παραγωγή των εν λόγω προγραμμάτων θα συνεχιστεί αμείωτη όσο τα αθλητικά κέντρα του Δήμου παραμένουν κλειστά και προαναγγέλλει ότι το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και βίντεο με προγράμματα για παιδιά, με προγράμματα για κοινή εκγύμναση μικρών και μεγάλων και βέβαια με προγράμματα για ΑμεΑ.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ