Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Δεν τα κατάφερε ο Ατρόμητος Χαλανδρίου – Στην Α΄ ΕΠΣΑ θα αγωνίζεται η Κηπούπολη τη νέα σεζόν

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά από δύο αγωνιστικές περιόδους η Κηπούπολη επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΑ, καθώς έμεινε στην ισοπαλία στο μπαράζ κατάταξης με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου (2-2) και εξασφάλισε το δεύτερο εισιτήριο μετά από εκείνο που είχαν πάρει οι Λύκοι την προηγούμενη εβδομάδα, έχοντας και το μαξιλαράκι της ισοπαλία υπέρ της.

Στο γήπεδο της Χρυσούπολης, που ήταν γεμάτο από κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, η Κηπούπολη με την εμπειρία της μπόρεσε να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες του αγώνα και να πάρει την πιο γλυκιά νίκη της φετινής σεζόν.

Στο 14 ο Τζαρεέλας έκανε τη σέντρα σουτ όμως ο Παπάζογλου έδιωξε πάνω στην γραμμή.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γήπεδο άνοιξαν το σκορ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Χάιδα, με τη μπάλα να βρίσκει και το δοκάρι.

Στο 17ο Χονδρογιάννης που ήταν από τους πιο κινητικούς παίκτες του Ατρομήτου Χαλανδρίου έκανε την ατομική ενέργεια γυρνώντας την μπάλα όμως οι αμυντικοί της Κηπούπολης έδιωξαν πάνω στη γραμμή.

Στο 26 η Κηπούπολη βρήκε δίχτυα με τον Τζαρέλλα που εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Κοντρερα στο σουτ του Νένδου όμως το τέρμα ακυρώθηκε αφού ο σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο 36 έγινε το 2-0 όταν ο Κουτρης με κεφάλια νίκησε τουρ πάντες στον αέρα και έκανε το 2-0.

Μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτάσουν στη μείωση του σκορ όμως δεν τα κατάφεραν και η κατάσταση για εκείνους δυσκόλεψε αρκετά.

Κομβική φάση του αγώνα του Μεσούλι στο 37 όπου το πλασέ του κατέληξε στον Γονιδάκη που έδιωξε σωτηρία.

Ο Ατρόμητος Χαλανδρίου όσο περνούσαν τα λεπτά ενέτεινε την πίεση του και κατάφερε να μειώσει στο σκορ στο 68. Ο Αναγνώστου, μετά από κόρνερ με σουτ έκανε το 2-1.

Ο Ατρόμητος Χαλανδρίου αναγκαστικά ρίσκαρε αφού δεν του έφτανε η ισοπαλία και μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσια στο 93 με γκολ του Πατέρα. Το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Τσουκαλά βρήκε την ομάδα της Κηπούπολης να πανηγυρίζει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

ΑΤΡ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ηλίας Μπλάνας): Κοντρέρα, Παππας (46′ Καστριωτη), Κατσαρώνης (45′ Πατερας), Αφεντουλίδης, Παπαζογλου (90+1′ Αγγελακης), Αναγνώστου, Μεσούλι, Τουμαζάτος, Σταφυλοπάτης (36′ λ.τρ. Φιλιππιδης), Χονδρογιάννης, Ταμπάκος.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ