Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Διεθνής διάκριση για τον Χρυσό Πανελληνιονίκη στο καράτε Γρηγόρη Βλαχόπουλο από τα Μελίσσια

Δημοσιεύθηκε

στις

Μόλις τον περασμένο Απρίλιο ο 13χρονος Γρηγόρης Βλαχόπουλος από τα Μελίσσια κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων – Κορασίδων, και πριν ακόμα τελειώσει η χρονιά ο Γρηγόρης έκανε τους πάντες περήφανους, αυτή τη φορά με τη διεθνή ομαδική διάκριση που συνοδεύεται από το Χάλκινο Μετάλλιο για την Εθνική Ελλάδος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων – Νεανίδων, Νέων Ανδρών-Γυναικών & Under21, που διεξήχθη 4 – 6 Νοεμβρίου 2022 στο Μαυροβούνιο. 

 

 

Ο Γρηγόρης συμμετείχε στην Εθνική Αποστολή της χώρας μας στο Μαυροβούνιο και αγωνίστηκε με τους συναθλητές του τιμώντας τα χρώματα της Εθνικής μας Ομάδας εξασφαλίζοντας την 3η θέση στη βαλκανική διοργάνωση. Συνολικά η Εθνική Ελλάδος επέστρεψε στην Αθήνα με 23 ΜετάλλιαΤέσσερα (4) Χρυσά, Τρία (3) Αργυρά και 16 Χάλκινα Μετάλλια.

Η Εθνική Αποστολή επέστρεψε, Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2022 στην Αθήνα, και ο Χάλκινος Βαλκανιονίκης & Χρυσός Πανελληνιονίκης, Γρηγόρης Βλαχόπουλος, ανήμερα των γενεθλίων του, έφερε το Χάλκινο Μετάλλιο στο σπίτι του στα Μελίσσια.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ