Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Δυναμικές μεταγραφικές κινήσεις του ΑΣΑ Διονύσου για τη νέα σεζόν

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ομάδα του ΑΣΑ Διονύσου ξεκινά δυναμικά τη νέα σεζόν με δύο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις. Η ανανέωση της αρχηγού Ανδριάννας Μάστορη και η νέα προσθήκη της Ελισάβετ Μαύρου προκαλούν ενθουσιασμό στους φίλους της ομάδας.

Ο ΑΣΑ Διονύσου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Ανδριάννα Μάστορη για την αγωνιστική σεζόν 2024-25. Η 28χρονη Πίβοτ και αρχηγός του ΑΣΑΔ, θα αγωνίζεται και φέτος με την ομάδα χάντμπολ της Βορειοανατολικής Αττικής, στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής γυναικών. Η Ανδριάννα, με το πάθος, τη δέσμευση και την αφοσίωσή της, έχει αποδείξει ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας, έχει κερδίσει τις καρδιές των φιλάθλων και αποτελεί πρότυπο για τους νεότερες αθλήτριες.

Η ίδια δηλώνει: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανεώνω την συνεργασία μου με τον ΑΣΑ Διονύσου, γιατί από την πρώτη στιγμή τον ένιωσα σπίτι μου! Είναι τιμή μου να δουλεύω με αυτόν τον προπονητή, που μας μαθαίνει και από κάτι κάθε μέρα και μας βοηθάει όπως μόνο εκείνος ξέρει. Επίσης δεν θα μπορούσα να παραλείψω και όλη τη διοίκηση, καθώς πίστεψαν σε εμένα από την πρώτη στιγμή και είναι δίπλα μας σε όλα, εκτός και εντός του γηπέδου. Θα προσπαθήσουμε αυτήν την χρόνια για την άνοδο, γιατί πιστεύω πολύ σε αυτήν την ομάδα και το αξίζουμε τόσο ομαδικά όσο και ατομικά».

Συνεργασία και με την Ελισάβετ Μαύρου

Ο ΑΣΑ Διονύσου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Ελισάβετ Μαύρου για την αγωνιστική σεζόν 2024-25. Η 22χρονη Αριστερή Εξτρέμ θα αγωνίζεται φέτος με την ομάδα χάντμπολ της Βορειοανατολικής Αττικής, στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής γυναικών.

Η Ελισάβετ Μαύρου έχει ύψος 1,58μ , είναι τελειόφοιτη ΤΕΦΑΑ και αγωνίζεται εξίσου στη θέση του αριστερού Εξτρέμ και αριστερού Ίντερ.

Ξεκίνησε το χάντμπολ το 2015 σε ηλικία 11 ετών στον Όμιλο Φιλάθλων Νέας Ιωνίας (Ο.Φ.Ν.Ι) με τον οποία αγωνίστηκε όλα τα χρόνια στις αναπτυξιακές κατηγορίες, κατακτώντας την 1η θέση το 2018 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία παγκορασίδων και συνεχής πρωτιές στα τοπικά πρωταθλήματα.

Η 22χρονη αθλήτρια δηλώνει: «Είμαι ενθουσιασμένη που εντάσσομαι στην ομάδα χειροσφαίρισης του ΑΣ Άνοιξης Διονύσου και ανυπομονώ να συμβάλλω στην επιτυχία της. Ο στόχος μου είναι να αξιοποιήσω τις δεξιότητές μου για να ενισχύσω την επιθετική γραμμή της ομάδας, δημιουργώντας ευκαιρίες και σημειώνοντας καθοριστικά τέρματα. Φιλοδοξία μου είναι να βελτιώνομαι συνεχώς, να συνεργάζομαι αρμονικά με τις συμπαίκτριές μου. Πιστεύω στις δυνατότητές μας και είμαι έτοιμη να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ