Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Δόξα Βύρωνα: Ξύπνησαν οι μνήμες του 1988!

Δημοσιεύθηκε

στις

Μέσα από ένα φιλικό παιχνίδι που έγινε μεταξύ παλαιμάχων στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ, οι παλιοί φίλοι του ποδοσφαίρου είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τις μεγάλες μέρες της Δόξας Βύρωνα.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του 1988, εκείνη την σεζόν βρισκόταν στα σαλόνια της Β’ Εθνικής, έπαιξε φιλικό παιχνίδι στην μνήμη του Κώστα Ματσούκα. Ο Ματσούκας ήταν από τα λαμπρά αστέρια της ομάδας του Βύρωνα, ο οποίος προσφάτως έφυγε από την ζωή. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό το κορυφαίο, μιας και το παρών μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου με την ομάδα των μπλε έδωσε και ένας Ευρωπαίος Πρωταθλητής του 2004. Ο λόγος για τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, ο οποίος ήταν παίκτης του συλλόγου στα τμήματα υποδομής. Να σημειώσουμε ότι ο «Stelios» έδειξε να είναι σε πολύ καλή κατάσταση που ακόμη και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές θα ζήλευαν.
Εν συνεχεία, πλην του αγώνα, υπήρχαν και τιμητικές βραβεύσεις στους προπονητές εκείνης της εποχής. Ένας εξ αυτών ήταν ο Θεόδωρος Κυριακού, ενώ την ίδια τιμή έζησε και ο Ηλίας Σαλευρής. Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε και για την μνήμη του Κώστα Ματσούκα με όσους τον έζησαν να έχουν να λένε τα καλύτερα για τ εκλιπόντα. Τώρα σε ότι έχει με τα αγωνιστικά οι δύο ομάδες χωρίστηκαν σε Μπλε και Πορτοκαλί με το τελικό σκορ να τελειώνει με ισοπαλία ενώ το σκορ ήταν 6-6. Στο τέλος ήρθε η διαδικασία των πέναλτι με τους Μπλε να κερδίζουν 5-4.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ