Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Εκδηλώσεις για τη λήξη του 12ου τουρνουά των Ακαδημιών της Φιλαθλητικής Ένωσης Αθλοπαιδιών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024, στις 10:30, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στο κλειστό σχολικό γυμναστήριο «Απόστολος Κοντός» οι εορταστικές εκδηλώσεις για τη λήξη του 12ου τουρνουά των Ακαδημιών της Φιλαθλητικής Ένωσης Αθλοπαιδιών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας (#ΦΕΑ ) «Γεώργιος Αποστολάκης», που συνδιοργανώθηκαν με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη λήξη της φετινής αγωνιστικής σεζόν, βραβεύτηκαν όλες οι αθλητές, οι αθλήτριες και συμμετέχουσες ομάδες όλων των αγωνισμάτων.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Τομπούλογλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Λευτέρης Αντωνόπουλος, ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Ν. Φιλαδέλφειας, Παναγιώτης Αθανασόπουλος, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής – ΑΜΕΑ, Μανώλης Διαγουμάς, οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, Βασίλης Γεωργιάδης, Ηλίας Επιτρόπου, Γεώργιος Κελλίδης και Γιάννης Λουκιδέλης, ενώ τη βοήθειά του στη διοργάνωση προσέφερε ως εθελοντής ο δημότης Γεώργιος Κοτταράς.

Παρέστησαν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηλίας Τάφας και Γιάννης Ουσταμπασίδης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ