Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ενημέρωση για τις διεργασίες συνένωσης των σωματείων υγρού στίβου της Πετρούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια σημαντική διεργασία που θα αλλάξει προς το καλύτερο τα δεδομένα για τα σωματεία υγρού στίβου της Πετρούπολης, τα μέλη τους αλλά και τους δημότες που είναι εγγεγραμμένοι στο κολυμβητήριο της πόλης, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Με τη συνδρομή του Δήμου, ο Αθλητικός Όμιλος Πετρούπολης «Ολυμπιάδα», ο Γυμναστικός Σύλλογος Πετρούπολης και ο Αθλητικός Όμιλος Πετρούπολης «Αίολος» συζητούν το ενδεχόμενο συνένωσής τους σε ένα σωματείο.

Σε πρόσφατη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι του Δήμου και των Δ.Σ. των συλλόγων, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας Γιάννης Κουγέας, και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος και Υπεύθυνος του κολυμβητηρίου Μανώλης Ραγκούσης, τόνισαν πως η θετική κατάληξη της προσπάθειας θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη για όλους.

Επισήμαναν πως η συνένωση δυνάμεων σε ένα σωματείο υγρού στίβου, αφενός θα το καταστήσει πολύ πιο ισχυρό και ικανό για ανάπτυξη, διακρίσεις και επιτυχίες. Αφετέρου θα επιτρέψει τη βέλτιστη διαχείριση χρήσης του κολυμβητηρίου, γεγονός που θα έχει θετικό αποτέλεσμα τόσο στο νέο σωματείο και τους αθλητές του, όσο και στους δημότες.

Επιπλέον, τόνισαν πως η Δημοτική Αρχή είναι αρωγός του σωματειακού αθλητισμού και θα βοηθήσει, με κάθε τρόπο, τη συγκεκριμένη προσπάθεια.

Για τις όποιες εξελίξεις θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ