Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ενισχύεται το ρόστερ των “Αμαζόνων”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ανακοίνωσε πρόσφατα νέες μεταγραφές και ανανεώσεις στην ομάδα για τη νέα σεζόν.

Αρχικά, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την ταλαντούχα αθλήτρια Κατερίνα Κορρέ.

 

 

Η νεαρή ακραία/διαγώνια, επέστρεψε στη Νέα Ερυθραία στα μέσα της περσινής σεζόν από το Μαρκόπουλο, προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική γραμμή των γυναικών αλλά και των Νεανίδων.

Αναδείχθηκε στη γυναικεία ομάδα του Ο.ΠΕ Χαλκίδας, ενώ την περίοδο 2021-22 αγωνίστηκε με τα χρώματα των Αμαζόνων, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά στη VolleyLeague.
Γεννημένη το 2006, έχει ύψος 1.93 και είναι διεθνής με την Εθνική Κορασίδων και Εθνική Νεανίδων.

 

Μετά, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την ανερχόμενη αθλήτρια Εβελίνα Γερογιάννη.

 

 

Η νεαρή ταλαντούχα παίκτρια, η οποία γεννήθηκε το 2006, αναμένεται κατά τη φετινή αγωνιστική σεζόν να ενισχύσει από τη θέση της πασαδόρου τις γυναίκες και τις νεάνιδες.

Αναδείχθηκε στην ομάδα του Φοίβου Μελισσίων, ενώ εκπροσώπησε την Ελλάδα με τη Σχολή Μωραΐτη στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα στο Ιγκουασσού της Βραζιλίας κατακτώντας την 4η θέση.

 

Τέλος, η ομάδα  υποδέχθηκε τη νεαρή επιθετικό Κατερίνα Ρεντούμη.

Η ταλαντούχα αθλήτρια, γεννημένη το 2005 με ύψος 1.79, θα ενισχύσει από τα άκρα την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας κατά το φετινό πρωτάθλημα της PreLeague.

Τις περιόδους 2017-18 και 2020-21 αγωνίστηκε στον Α.Ο «Ίσιδα-Δίας» Νέας Μάκρης, ενώ τις σεζόν 2021-22 και 2023-23 φόρεσε τη φανέλα του ΖΑΟΝ Κηφισιάς.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ