Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

ΕΣΠΑΑΑ Γυναικών: Κυπελλούχος ο ΑΟΔΜ – Συγκίνηση για τις αθλήτριες και όλη τη Μεταμόρφωση

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Αθλητικός Όμιλος Δεξαμενής Μεταμόρφωσης στέφθηκε κυπελλούχος ΕΣΠΑΑΑ Γυναικών, σ’ ένα κατάμεστο γήπεδο. 

Στο γήπεδο παρευρέθησαν εκ μέρους της ΕΣΠΑΑΑ ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Αλλαγιάννης, το μέλος και μέλος ΚΕΠ Ανδρέας Σωνάκης, το μέλος και πρόεδρος επιτροπής ανάπτυξης Παναγιώτης Παντελής.
Το Final4 τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος της Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Σκοπελίτη, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού Χριστίνα Αντωνοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Στυλιανός Σαριδάκης, ο Δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ Γεώργιος Χρονόπουλος, o δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Κολοβός, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Σάββας Νάνος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νεκτάριος Γεροστάθης, και ο πρόεδρος του ΓΑΟΚ Βασίλης Νιάρχος.
Ο Αθλητικός Όμιλος Δεξαμενής Μεταμόρφωσης παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα για την συμμετοχή τους στο Final4 στους συλλόγους:
Γ.Σ. Γλυκών Νερών. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Σάββας Νάνος παρέδωσε την πλακέτα στον Γενικό Γραμματέα του συλλόγου Σταμάτη Λάμπρου.
ΑΟ Καρέα. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Νεκτάριος Γεροστάθης παρέδωσε την πλακέτα στο Μέλος ΔΣ και Γενικό Αρχηγό Ευγένιο Μιλτιάδη.
ΑΕ «Αθηνά» Μαγκουφάνας. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Κολοβός παρέδωσε στο μέλος ΔΣ Γιώργο Κουρούμαλη.
Τη βράβευση των διαιτητών πραγματοποίησε το Μέλος της ΕΣΠΑΑΑ Ανδρέας Σωνάκης.
Τα ασημένια μετάλλια της Δεύτερης θέσης απένειμε η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Μεταμόρφωσης Χριστίνα Αντωνοπούλου μαζί με το Μέλος της ΕΣΠΑΑΑ Παναγιώτη Παντελή.
Τα χρυσά μετάλλια απένειμε η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Σκοπελίτη.
Την πολυτιμότερη παίκτρια του τελικού, που ήταν η πασαδόρος της Δεξαμενής Μαρία Βελισσάρη, βράβευσε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Στυλιανός Σαριδάκης.
Η απονομή του Κυπέλλου έγινε από τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης Στράτο Σαραούδα και τον πρόεδρο της ΕΣΠΑΑΑ Κωνσταντίνο Αλλαγιάννη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ