Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Η “Ανατολή” επιστρέφει δυναμικά – Ξεκινούν από 1η Σεπτεμβρίου οι προπονήσεις για τα παιδιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020, στις 6.00 μμ. ξεκινούν μέσα στο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας, οι προπονήσεις της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021 του Α.Γ.Σ. “Ανατολή”, για όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ο ιστορικός Σύλλογος «ΑΝΑΤΟΛΗ», απποτελεί σύνδεσμο ευγενικής άμιλλας, αγωγής και παιδείας, που από το 1996 καθιέρωσε το άθλημα του στίβου στη Νέα Ιωνία και στην ευρύτερη περιοχή.

Από το 1996 παρουσιάζει αθλητικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο (πολυετής οργανωτική υποστήριξη αγώνων – Μπλόκο Καλογρέζας, Αγώνες δρόμου για όλα τα σχολεία του Δήμου, Αγώνας Δρόμου «Στις γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων- Επιστημονικές Ημερίδες, Γιορτές, ευρύ Κοινωνικό Έργο).

Έτσι με χαρά και αισιοδοξία ξεκινά για 24η χρονιά η προπονητική και αγωνιστική περίοδος, ενώ σημειώνεται πως θα λειτουργήσει για μια ακόμη χρονιά το τμήμα προπαρασκευής των υποψηφίων για ΤΕΦΑΑ και Στρατιωτικές Σχολές.

Το οριστικό ωρολόγιο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Η είσοδος του Σταδίου είναι από την οδό Ολυμπίας. Για να προσέλθετε στα γραφεία του Συλλόγου, αμέσως μετά την είσοδο, κατεβαίνετε τα σκαλάκια και κατευθύνεστε αριστερά  για να βρεθείτε στην πλευρά του αγωνιστικού χώρου.

Για τις προπονήσεις θα τηρηθούν όλοι οι κανονισμοί και οι διατάξεις ασφάλειας που προβλέπονται από τις αρμόδιες αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ