Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Η διαιτησία έκρινε το ματς στο Ηράκλειο

Δημοσιεύθηκε

στις

Σπουδαία νίκη με 2‐1 επί του Ηρακλείου σημείωσε ο Άγιαξ Ταύρου. Πρέπει να τονίσουμε ότι η ομάδα του Ηρακλείου έχει δικαιολογημένα παράπονα από τον διαιτητή Ψαρίδη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η πρώτη καλή στιγμή δημιουργήθηκε από τον Παναγιώτη Μπάκα ο οποίος έκανε επικίνδυνη γυριστή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου για το 1‐0 στο 36’. Οι Μαρούσης και Δρίκος προσπάθησαν να απαντήσουν, επίσης, με στατική εκτέλεση στο 39’ και το 41’, όμως ο Βαμβακάς ήταν σε ετοιμότητα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βαμβακάς σταμάτησε τον Βλασερό σε ανεπανάληπτο τετ α τετ στο 47’ και στο 69’ ήλθε η ισοφάριση (1‐1) με άψογο πλασέ του Καλαμάτα, ο οποίος πάτησε περιοχή και πήρε το ριμπάουντ στην επέμβαση του Βαμβακά έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Μαρούση. Όλα έδειχναν ισοπαλία και στο 90’ ο Άγιαξ Ταύρου έπαιξε… βόλεϊ με τα κεφάλια των Βλασερού, Δρίκου και Κωνσταντινίδη, με τον τελευταίο να κρίνει τον νικητή με σκορ 1‐2. Στις καθυστερήσεις ο Δρίκος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγω αψιμαχιών μπροστά από τον πάγκο του Ηρακλείου, μια απόφαση που δεν άρεσε καθόλου στους «κυανέρυθρους» του Ταύρου.

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Χρήστος Λάμπρου):

Βαμβακάς, Χαβενετίδης, Χριστόπουλος, Παρασκευάς, Θεοδώρου, Νταλένγκα, Καριατλής, Καρώνης (61’ Παπαγεωργίου, 88’ Βότσιος), Μπάκας Π., Παπαδόπουλος (83’ Τζίδρας), Τσίχλας (83’ Καφετζής).

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής):

Ρεντζέπης, Καλαμάτας, Γαβαλάς, Μαρούσης, Αθανασίου (46’ Κολιός), Παπαευθυμίου, Κωνσταντινίδης (90+5’ Μαλάκης), Μαυροβουνιώτης, Βλασερός, Δρίκος, Τσοπανάκος (84’ Φαναρτζής).

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ