Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Η Δ. Θωμαΐδου υποδέχθηκε την μικρή πρώτη σκόρερ του Α.Ο. Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο Δημαρχείο της πόλης υποδέχθηκε η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κα Δ. Θωμαΐδου την 12χρονη ποδοσφαιρίστρια, Μιχαέλα Χείλαρη, η οποία ζει στην Καλογρέζα, αναδείχτηκε πρώτη σκόρερ φέτος στον Α.Ο. Νέας Ιωνίας με 38 γκολ και πλέον εντάχθηκε στις υποδομές του Ολυμπιακού.

Όπως ανέφερε σε σχετική δήλωσή της μετά το πέρας της συνάντησης η Δήμαρχος: “Η Μιχαέλα διαθέτει ένα εξαίρετο ταλέντο και εκτός των αγωνιστικών γραμμών, καθώς κατά τη συζήτησή μας, μας εντυπωσίασε με τις απόψεις της για την ισότητα των φύλων και την βαθιά ενσυναίσθηση και ευαισθησία της σε θέματα συγκεκαλυμμένης έμφυλης βίας, αλλά και σε θέματα αλληλεγγύης και αλτρουϊσμού.

Η μικρή ποδοσφαιρίστρια δήλωσε ευχαριστημένη για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, αλλά παράλληλα θέλοντας να βοηθήσει τα πιο μικρά κορίτσια να μην νιώθουν μόνα τους και να μάθουν ποδόσφαιρο, μας ζήτησε να δημιουργήσουμε μια γυναικεία ομάδα στον ΟΠΑΝ και της υποσχεθήκαμε ότι θα εξαντλήσουμε κάθε προσπάθεια για να κάνει πράξη την επιθυμία της.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε παιδιά όπως η Μιχαέλα που κυνηγούν με πάθος, θάρρος, πείσμα, υπομονή και επιμονή τα όνειρά τους, καθώς επίσης και στους γονείς που στηρίζουν κάθε επιλογή της!
Μιχαέλα, συνέχισε να μας κάνεις περήφανους!!!

Τα παιδιά μας είναι το μέλλον της πόλης μας, είναι η δύναμη και η προοπτική μας!!”

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ