Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Η Κηφισιά κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην Κηφισιά η ανακοίνωση για τη συμφωνία με τον Σεμπάστιαν Λέτσο σηματοδοτεί την έναρξη του προγραμματισμού της ομάδας με στόχο την επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία.

Ήδη, μάλιστα, η διοίκηση έχει ξεκινήσει τις επαφές με τους παίκτες από το περσινό ρόστερ προκειμένου να κλείσει τις προτεραιότητες που έχουν να κάνουν με το μέτωπο των ανανεώσεων. Ωστόσο, υπάρχουν και ονόματα που έχουν συζητηθεί για την μεταγραφικού ενίσχυση. Ένα εξ αυτών είναι και εκείνο του Γιάννη Σωτηράκου.

Ο 29χρονος ακραίος αμυντικός που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στον Βόρειο Όμιλο ως ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα των βορείων προαστίων, αφού βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επαφών με τους κυανόλευκους. Πέρυσι είχε 7 συμμετοχές στους Βοιωτούς ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σωτηράκος αποτελεί παλιό γνώριμο για την Κηφισιά, αφού τη σεζόν 2022-2023 είχε πανηγυρίσει την ιστορική άνοδο στην Superleague 1 με την Κηφισιά έχοντας διαδραματίσει κομβικό ρόλο στην πορεία των μπλε.

Στην Κηφισιά αγωνίστηκε την διετία 2021-2023 έχοντας πολύ καλή παρουσία αφού στα περισσότερα ματς…. εξολόθρευσε τους αντίπαλους επιθετικούς που είχε απέναντι του. Όντας προϊόν των ακαδημιών του Ολυμπιακού. ο Σωτηράκος μετράει 4 συμμετοχές στην Superleague 1 με τη φανέλα της Νίκη Βόλου, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Λαία, Αχαρναϊκό, Παναχαϊκή και Χανιά αριθμώντας 169 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ