Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ιταλικό …πολυβόλο για τον Ολυμπιακό

Δημοσιεύθηκε

στις


Την απόκτηση της διεθνούς Ιταλίδας πολίστριας Τζούλια Ενρίκα Έμολο ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Η 24χρονη αριστερόχειρας θα ενδυναμώσει τους Ερυθρόλευκους στην περιφέρεια. Η Ιταλίδα έχει ύψος 1,72μ. και βάρος 67κ. και διακρίνεται για την ευχέρεια της στο σκοράρισμα. Από το 2008 αγωνίζεται στην Mediterranea Imperia και μέχρι σήμερα έχει κερδίσει δυο Len Trophy (το 2012 και το 2015) και ένα Super Cup (το 2012). Φέτος, αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ με την ομάδα της να τερματίζει τελικά δεύτερη στην Α1 Ιταλίας.

“Είμαι έτοιμη και ενθουσιασμένη”
Η νέα παίκτρια του Ολυμπιακού, λίγο μετά την συμφωνία των δύο μεριών έκανε τις πρώτες της δηλώσεις και είπε τα ακόλουθα: «Για εμένα αποτελεί μεγάλη τιμή να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Το είχα ονειρευτεί και το ήλπιζα κάποια ημέρα να τα καταφέρω. Αισθάνομαι πολύ τυχερή μιας και ήρθε η ώρα να ζήσω αυτό το όνειρο μου. Είμαι πολύ χαρούμενη, θα έλεγα ενθουσιασμένη! Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουμε προετοιμασία και μέσα από την σκληρή δουλειά που γίνεται στην ομάδα, να βελτιωθώ κι εγώ ακόμα περισσότερο, πραγματικά δεν μπορώ να περιμένω.
Ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα με σπουδαίο προπονητή. Όλοι στην ομάδα είναι πολύ φιλόδοξοι και θέλουν να είναι οι καλύτεροι στο μεγαλύτερο επίπεδο! Είμαι έτοιμη και κατενθουσιασμένη για την παρουσία μου σε αυτό το κλαμπ.
Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας που ήδη με έχουν καλωσορίσει πολύ ζεστά. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξω εκτός Ιταλίας και είμαι ενθουσιασμένη. Πιστεύω ότι θα είναι μια υπέροχη χρονιά».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ