Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

“Κιτρινόμαυρη” επίσκεψη στη Σερβία για την Ελευθερούπολη

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα ιδιαίτερα συναισθήματα που δημιουργεί το ποδόσφαιρο όταν συνδυάζεται με ένα όμορφο ταξίδι εκτός συνόρων, είχαν την ευκαιρία να «γευτούν» οι ποδοσφαιριστές δύο τμημάτων της Ακαδημίας της Ελευθερούπολης.

Η κιτρινόμαυρη επίσκεψη στη Σερβία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, γεγονός που πηγάζει αφενός από την ικανοποίηση των ανθρώπων του συλλόγου, αφετέρου από τα χαμόγελα των παιδιών. Η σχετική δημοσίευση στη σελίδα της Ελευθερούπολης στο φέισμπουκ αναφέρει: «Ολοκληρώθηκε η εκδρομή της Α.Ε Ελευθερούπολης στη Σερβία με την επιστροφή και των δύο τμημάτων της Ακαδημίας. Οι αθλητές μας, επέστρεψαν με τεράστιες εμπειρίες στις αποσκευές τους και απόλαυσαν τη χαρά του ποδοσφαίρου στο πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό με την αγαπημένη τους ποδοσφαιρική ομάδα, περνώντας όμορφα σε μία εξαήμερη καταπληκτική εκδρομή. Έπαιξαν, γέλασαν, ήρθαν κοντά ο ένας με τον άλλον, έγιναν όλοι μαζί μία οικογένεια. Επίσης έκαναν νέους φίλους από την Σερβία και δέχθηκαν υποδειγματική φιλοξενία.

Η Ακαδημία της Α.Ε Ελευθερούπολης, παίζοντας ανταγωνιστικά παιχνίδια και πραγματοποιώντας πολλές καλές εμφανίσεις, κατάφερε να κερδίσει 4 παιχνίδια, να έρθει 3 φορές ισόπαλοι και να χάσει 1 αγώνα.

Η Α.Ε Ελευθερούπολης θέλει να ευχαριστήσει όλους τους προπονητές – συνοδούς, αθλητές και τους γονείς τους για την συμμετοχή τους και την κόσμια συμπεριφορά τους και τους εύχονται

Καλό Καλοκαίρι!»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ