Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Κλήρωση των πρωταθλημάτων χάντμπολ στη σκιά της Ακρόπολης

Δημοσιεύθηκε

στις


Με φόντο την Ακρόπολη σε μία λαμπρή εκδήλωση που έγινε για τρίτη συνεχόμενη φορά στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου του αιώνιου μνημείου η Ελληνική Ομοσπονδία χάντμπολ προχώρησε στην κλήρωση των πρωταθλημάτων Α1 ανδρών – γυναικών και Α2 ανδρών.
Παρουσία του υφυπουργού Γιάννη Ανδριανού και της Γενικής Γραμματέως Αθλητισμού, Κυριακής Γιαννακίδου, οι ιθύνοντες του αθλήματος παράλληλα βράβευσαν τους κορυφαίους της προηγούμενης σεζόν. Στην καλύτερη επτάδα των γυναικών ήταν οι: τερματοφύλακας Μάγδα Κεπεσίδου (ΟΦΝΙ), αριστερή εξτρέμ Μαρία Παπαδοπούλου (ΠΑΟΚ), δεξιά εξτρέμ Αντα Σκουτέλα (Αναγέννηση Αρτας), αριστερή ίντερ Κατερίνα Βαφειάδου Αμύντας Αμύνταιου, δεξιά ίντερ Μπάρμπαρα Μπράουερ (ΟΦΝΙ), πλέϊ μέϊκερ Λαμπρινή Τσακάλου (ΟΦΝΙ), πίβοτ Αούσρα Στανκούτε (Αναγέννηση Αρτας). Η καλύτερη επτάδα ανδρών ήταν οι Κώστας Τσιλιμπάρης (ΑΕΚ), δεξιός ίντερ Δημήτρης Τζηράς (Δούκας), αριστερός εξτρέμ Διονύσης Γεωργιάδης (ΑΕΚ), δεξιός ίντερ Αλέξης Αλβανός, (ΑΕΚ), αριστερός ίντερ Γρηγόρης Σανίκης (ΑΕΚ), πλέ¨Ζι μείκερ Γιώργος Μαστορογιάννης (Διομήδης Αργους), πίβοτ Μλάντεν Ράκσεβιτς (ΑΕΚ).

Επίσης, τιμήθηκαν οι πρώτοι σκόρερ σε Α1 κατηγορία γυναικών και ανδρών και πιο ειδικά η Χριστίνα Τσιομπάνου και Γιώργος Πέρρος αλλά και οι MVP Λαμπρινή Τσακάλου και Χάρης Μάλλιος. Παράλληλα, για την πολύχρονη και πολύπλευρη προσφορά τους στο άθλημα βραβεύτηκαν ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Δημήτρης Καφφάτος και ο Γιώργος Ζαραβίνας, ενώ οι άνθρωποι της ΟΧΕ ευχαρίστησαν για την παραχώρηση του χώρου τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Μουσείου καθηγητή κ. Παντερμαλή και τις εταιρίες που ντύνουν και μεταδίδουν τηλεοπτικά το άθλημα.

Τα ζευγάρια της πρεμιέρας

Στα της κλήρωσης τώρα για την Α1 Ανδρών το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 27 Σεπτεμβρίου και η κανονική διάρκεια τελειώνει στις 28 Μαρτίου με την πρώτη αγωνιστική να περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις:     
Φίλιππος Βέροιας – Ποσειδώνας Λουτρακίου         
ΓΑΣ Κιλκίς – Διομήδης Αργους    
ΧΑΝΘ – ΔΙΚΕΑΣ         
ΠΑΟΚ – ΑΣΕ Δούκα        
Γ.Σ. Δράμα 86΄ – Φοίβος Συκεών    
ΑΕΚ – Αναγέννηση Βύρωνα                                               

Για την Α1 γυναικών η πρεμιέρα θα έχει τους αγώνες:
ΑΕΠ Πανόραμα – Αναγέννηση Αρτας    
ΠΑΟΚ – Εθνικός Κοζάνης         
Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών – Ορμή Πάτρας    
Αμύντας Αμυνταίου – ΟΦΝΙ                                               

Για την Α2 ανδρών στο ξεκίνημα θα έχουμε:
Αγριά Βόλου – Κένταυρος-Εσπερος Καλλιθέας,    
Γ.Σ. Χανίων – Ολυμπιακός Κερατσινίου,        
Ιωνικός Ν.Φ. – Πανελλήνιος                       
Αρης Νίκαιας – Γ.Σ. Κορωπίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ