Αθλητισμός
«Κολυμπάμε για καλό σκοπό» στο Δήμο Πετρούπολης
Ο Δήμος Πετρούπολης διοργανώνει μια ξεχωριστή φιλανθρωπική Εκδήλωση την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022, στη μεγάλη πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου (Κώστα Βάρναλη 1 & Ελαιών).
Από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι φοράμε μαγιό, σκουφάκι και γυαλάκια και «Κολυμπάμε για καλό σκοπό», ενισχύοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πετρούπολης.
Κολυμπώντας με εκκίνηση από τον βατήρα της Αγάπης & της Προσφοράς, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αθληθούν στον ευχάριστο και φιλόξενο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, ενώ ταυτόχρονα θα σταθούν δίπλα σε οικογένειες που ταλανίζονται από την οικονομική κρίση.
Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν οι ενήλικες και τα παιδιά που κολυμπούν στα Αθλητικά Τμήματα του Δήμου, καθώς και κολυμβητές από συλλόγους όλης της Αττικής (με την προϋπόθεση ότι κατέχουν δελτίο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας).
Μοναδικό αντίτιμο συμμετοχής είναι η προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πετρούπολης.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, στα τηλέφωνα: 210-5062961 & 210-5057770.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις6 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας